Miloš Biković je na premijeru filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" poveo svoju novu djevojku, koju je dosad skrivao od javnosti.

Galerija Miloš Biković s djevojkom Ivanom Miloš Biković i Jovana Stojiljković Miloš Biković i Jovana Stojiljković +26 Miloš Biković i Jovana Stojiljković

Popularni srpski glumac i miljenik žena Miloš Biković više nije slobodan.

Vezani članci Miloš Biković i Ivana Malić Srpski miljenik žena dobro se provodi s bivšom i sadašnjom djevojkom, svi zajedno su čak pozirali! Miloš Biković - 1 Srpski miljenik žena objavio fotku iz djetinjstva, a za to je imao poseban razlog: "Hvala svima. Posebno ovoj djevojci"

Na premijeri svojeg novog filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" doznalo se da ima djevojku, koja je u publici sjedila pored njega.

Miloševa djevojka se zove Ivana, ima 25 godina i pravnica je, piše Nova.rs, a iako ju je poveo sa sobom na premijeru, crvenim tepihom prošetao je s kolegicom iz filma, Jovanom Stojiljković.

On je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, zvijezda filmova i serije "Južni vjetar", serija "Vratit će se rode" i "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Severina se nakon razvoda ne odvaja od zgodnog Filipa, a šuškalo se i da je ona kriva za njegov prekid s još jednom pjevačicom Severina i Filip Miletić Severina i Filip Miletić Severina i Filip Miletić +26 Severina i Filip Miletić

Lijepa Srpkinja koja je pokorila modni svijet zbog bizarne nesreće završila je u invalidskim kolicima, a sada opet vlada pistom Simona Andrejić Simona Andrejić Simona Andrejić +17 Simona Andrejić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju