našla se na meti

Zgodni Miloš stigao u Zagreb bez nove djevojke koju njegovi obožavatelji optužuju da pokušava sakriti svoju prošlost

Miloš Biković - 9 Miloš Biković - 9 In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 9 Miloš Biković - 6 Miloš Biković - 1 Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +0 Miloš Biković (Foto: Instagram) Galerija

Miloš Biković stigao je u Zagreb s ekipom filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" i bez nove djevojke Ivane Malić koja se našla na meti njegovih obožavatelja.

Popularni srpski glumac Miloš Biković, koji slovi i kao miljenik ženske publike, s preostalom ekipom filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" stigao je u Zagreb gdje su održali konferenciju za medije.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 1 "Macho man" Srpski miljenik žena odmara na svima dobro poznatoj egzotičnoj lokaciji, a poglede mami njegovo isklesano tijelo bez majice!

Ovaj put uz njega nije bila njegova nova djevojka, koja je zaintrigirala javnost otkako se doznalo da su par.

Radi se o Crnogorki Ivani Malić koja ima 25 godina i pravnica je, a s njom se prvi put pojavio u javnosti na premijeri svojeg novog filma u Beogradu. Tamo je prvo prošetao crvenim tepihom s kolegicom iz filma Jovanom Stojiljković, a tajanstvena Ivana mu se pridružila tek u kinodvorani.

Ivana ima zatvoren profil na Instagramu i prati je gotovo sedam tisuća ljudi, a njezini pratitelji su primijetili da se broj njezinih fotografija drastično smanjio otkako se doznalo da je Miloševa djevojka, pa je optužuju da pokušava sakriti svoju prošlost.

Kako prenose srpski mediji, prije je imala 346 objavljenih fotografija, a sada je ta brojka spala na 264 te je uglavnom brisala svoje provokativne fotke i selfieje na kojima djeluje neozbiljno.

Bikovićevi obožavatelji su primijetili i da je Ivana, prije nego se doznalo za njenu vezu s Bikovićem, na Instagramu nekoliko puta suptilno natuknula da su u vezi. Tako je jednom prilikom objavila selfie na kojem ima masku s Miloševim inicijalima, javila se i s njegove predstave, a navodno je objavila i jednu fotku iz njegova stana.

Miloš još nije spreman u javnosti pričati o svojoj Ivani, a ne želi ni da ih još fotografiraju zajedno. "Tek su na početku veze i sve je svježe", ispričao je izvor blizak slavnom glumcu za Blic.rs. Dodao je i kako Miloš i Ivana jedno prema drugome imaju razumijevanja te ona u potpunosti razumije njegov posao. "Ona je talentirana, mlada djevojka, lijepa i ambiciozna, upravo kakav je i on", kazao je izvor.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, o osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Mia Negovetić jedva dočekala podijeliti novosti, čestitke ne prestaju pristizati: "Bilo je jako teško šutjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene