Ponosni tata!

Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

Dino Rađa - 2 Dino Rađa - 2 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Dino je na Instagramu čestitao 24. rođendan svojem najstarijem sinu Duji kojeg je dobio u braku s košarkašicom Željanom.

Najstariji sin našeg legendarnog košarkaša Dina Rađe, Duje, proslavio je 24. rođendan.

Pogledaj i ovo Petar Grašo došli na fritule Grašo s obitelji posjetio Huljićevu kućicu na Adventu, pridružila mu se i sestra, koju rijetko viđamo, no netko je nedostajao!

Ponosni tata rođendan mu je čestitao u svojim Storyjima na Instagramu gdje je podijelio fotografiju na kojoj oboje nose smiješne naočale te je uz nju napisao "bebač".

Rođendan je na isti način svojem posinku čestitala i Dinova supruga Viktorija koja je uz fotku na kojoj pozira s Dujom, objavila i jednu na kojoj je on sam.

"Prvijenac naš", napisala je Viktorija.

Dino je i ranije na svojem Instagramu dijelio fotke sa svojim najstarijim sinom na kojima su njegovi pratitelji primijetili da Duje jako nalikuje ocu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Podsjetimo, bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i među njima je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju, no one su danas u korektnim odnosima. Točnije, ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinine inauguracije u Kuću slavnih u Splitu. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene