Viktorija i Dino Rađa gosti su novog Fakapa, zabavnog serijala koji možete pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr.

Galerija


Viktorija i Dino Rađa, jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova iz javnog života, novi su gosti zabavnog serijala Fakap. Ti Splićani hrabro su stali pred kamere Ide Prester i Mije Kovačić i podijelili svoje najzabavnije, ili bolje rečeno, najsramotnije trenutke koje su doživjeli u životu.

Vezani članci Ida Prester, Mia Kovačić Grupa Silente u dosad neviđenom intervjuu: Čut ćete svašta, a spominju se čak i bapske gaće! Jadranka Kosor Sjećate se crvene torbe Jadranke Kosor koja je napravila pravu pomutnju? Čini se da je za sve kriv Obama

Viktorija je sve dobro nasmijala čim je snimanje videa počelo, a to vrijedi pogledati, da ne pišemo o čemu je riječ!

Onda je uslijedila urnebesna priča iz restorana koja ima veze s Jamiejem Foxxom. Holivudski glumac prišao je stolu za kojim su sjedili Dino i Viktorija pa porazgovarao s našim bivšim košarkašem, ali nije to sve - Foxx nije skrivao da mu se Viktorija jaaako svidjela, a kako ju je pokušao pridobiti i kako je Dino na to reagirao, saznat ćete u videu!

Ima tu još njihovih zgoda i nezgoda zbog kojih svakako vrijedi baciti pogled na novi "Fakap"!

Serijal emisija pod nazivom ''Fakap'' jednom tjedno emitira se na portalu showbuzz.hr, bavi se ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Zato za dozu smijeha ne propustite svakog četvrtka u 18 sati popratiti novu dozu zabavnih trenutaka poznatih Hrvata!