Susret za pamćenje!

Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju!

Viktorija i Dino Rađa gosti su novog Fakapa, zabavnog serijala koji možete pratiti svaki četvrtak u 18 sati na portalu showbuzz.hr.

Viktorija i Dino Rađa, jedan od najdugovječnijih hrvatskih parova iz javnog života, novi su gosti zabavnog serijala Fakap. Ti Splićani hrabro su stali pred kamere Ide Prester i Mije Kovačić i podijelili svoje najzabavnije, ili bolje rečeno, najsramotnije trenutke koje su doživjeli u životu.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Viktorija je sve dobro nasmijala čim je snimanje videa počelo, a to vrijedi pogledati, da ne pišemo o čemu je riječ!

Onda je uslijedila urnebesna priča iz restorana koja ima veze s Jamiejem Foxxom. Holivudski glumac prišao je stolu za kojim su sjedili Dino i Viktorija pa porazgovarao s našim bivšim košarkašem, ali nije to sve - Foxx nije skrivao da mu se Viktorija jaaako svidjela, a kako ju je pokušao pridobiti i kako je Dino na to reagirao, saznat ćete u videu!

Ima tu još njihovih zgoda i nezgoda zbog kojih svakako vrijedi baciti pogled na novi "Fakap"!

Serijal emisija pod nazivom ''Fakap'' jednom tjedno emitira se na portalu showbuzz.hr, bavi se ovakvim fenomenima, trenutcima gluposti i nespretnosti, onim situacijama kada nam IQ naglo padne iz neobjašnjivih razloga i kada iz nas poteku riječi koje nismo u stanju zaustaviti.

Zato za dozu smijeha ne propustite svakog četvrtka u 18 sati popratiti novu dozu zabavnih trenutaka poznatih Hrvata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene