"Gledam sliku i mislim koliko daaaavno je ovo bilo... Malo toga se promijenilo otad. Barem šta se nas dvoje tiče", napisala je Viktorija Rađa u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom.

Galerija


Bivša manekenka Viktorija Rađa na Instagramu je objavila stariju fotografiju sa suprugom Dinom te je napisala emotivnu poruku kojom je pobrala brojne lajkove.

Vezani članci Dino Rađa, Viktorija Rađa Pogledajte što je Dino Rađa napravio kad je uhvatio Jamieja Foxxa da očito zavodi njegovu suprugu Viktoriju! Viktorija Rađa - 1 Domaća dama i u 44. godini prima samo komplimente za isklesano tijelo: "Objasni mi te trbušne"

"Gledam sliku i mislim koliko daaaavno je ovo bilo... Malo toga se promijenilo otad. Barem šta se nas dvoje tiče. Samo smo zreliji, mrvicu pametniji i volimo se (ako je to moguće) još više. E da! I imamo tri privjeska bez kojih se ne da živjeti", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim suprugom.

"Slatki mladi", napisala je u komentaru glumica Nataša Janjić, a pridružili su joj se brojni fanovi s lijepim riječima i emotikonima srca koje su ostavljali u komentarima.

Naš umirovljeni košarkaš i njegova lijepa supruga u veljači ove godine proslavili su 19. godišnjicu braka. Supružnici imaju sinove Niku (12) i Roka (16), a upoznali su se preko bivšeg košarkaša Tonija Kukoča u jednom zagrebačkom restoranu.

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"