Viktorija Rađa je na Instagramu otkrila gdje slavi Međunarodni praznik rada, a na fotografiji koju je objavila pratitelje je oduševio njezin mladoliki izgled.

Galerija


Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (54), 43-godišnja Viktorija svojom novom fotkom na Instagramu potvrdila je da su godine za nju samo broj.

Vezani članci Viktorija Rađa - 1 Domaća dama i u 44. godini prima samo komplimente za isklesano tijelo: "Objasni mi te trbušne" Viktorija i Dino Rađa Viktorija se prisjetila kako su ona i Dino Rađa izgledali prije nekoliko godina i oduševila: "Volimo se (ako je to moguće) još i više!"

Podijelila je selfie uz koji je otkrila da Međunarodni praznik rada slavi u Istri, a izgledom je zbunila svoje pratitelje.

"Iz koje je ovo godine fotka?", "Curica", "Djevojka", pisali su joj u komentarima pratitelji koji se nisu mogli načuditi njezinu mladolikom izgledu na fotki, a dobila je i brojne druge komplimente.

Viktorija slovi za jednu od najljepših Hrvatica još otkako se domaćoj javnosti predstavila davne 1995. godine kada je okrunjena titulom Miss Dalmacije. Nakon toga je pokušala izgraditi glazbenu karijeru , a iako je izbacila samo jedan hit, njezina pjesma "Nema veze" pjeva se i danas.

Viktorija često svoje pratitelje na Instagramu uveseljava i fotkama iz manekenskih dana, a i dalje se povremeno bavi manekenstvom i snima kampanje za domaće brendove. Glazbenu karijeru ostavila je u prošlosti, a otkako je upoznala supruga košarkaša Dina Rađu posvetila se braku i obitelji.

Bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku. Par je nedavno gostovao u zabavnoj emisiji "Fakap" u kojoj su s voditeljicama Idom Prester i Mijom Kovačić podijelili neke neugodne trenutke iz prošlosti.

Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas