Demi Rose uvijek stavlja obline u prvi plan, no sada je pozornost podijelila sa svojim psom Teddyjem Bearom koji čak ima i svoj Instagram profil.

Galerija


Demi Rose (25) proslavila se svojim oblinama koje uvijek stavlja u prvi plan na fotografijama na Instagramu gdje ju prati 14.2 milijuna ljudi. 

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose Bujna manekenka slomila se i u suzama ispričala sve o teškoj prošlosti: "Moram biti snažna..."

Ni ovog puta manekenka nije napravila iznimku. Demi je pozirala u oskudnom bikiniju na plaži na Ibizi sa šeširom na glavi. "Ja za tebe i ti za mene", napisala je Rose

Ipak, pažnju je privukao i njezin pas, pudlica Teddy Bear koji je ležao kraj njene bujne stražnjice. Njemu je Demi napravila čak i Instagram profil u listopadu 2018., no nije ga dugo održavala i za razliku od nje ima tek nešto više od 4.000 pratitelja. 

"Aww. Tako slatko", "Uvijek i zauvijek", "Obožavam vas oboje", "Uvijek okineš fotku iz najboljeg kuta", "Je li to raj?", "Štene čuvar", "Pas srećković", "Imaš divno društvo", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, kako pišu strani mediji Demi je slobodna, a ranije se šuškalo da ljubi repera Drakea. 

Boris Rogoznica progovorio o intimnim porukama pa se ispričao Doris i obitelji: "Popustio sam muškim hormonima"