Haljina s uzorkom na leptire potpuno je otvorena na području dekoltea, a bujne grudi Demi Rose je jedva obuzdala u najnovijem videu koji je objavila na Instagramu.

Galerija


Demi Rose ne troši vrijeme na nepotrebne stvari te se uvijek brine da njezini obožavatelji ne ostanu zakinuti za njezinu bujnu pojavu. 25-godišnja Instagram senzacija na svom je profilu objavila video na kojem pozira u pripijenoj haljini, a iako se komentari ne mogu vidjeti, nema sumnje da je još jednom sve bacila u trans.

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose - 3 Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

Haljina s uzorkom na leptire potpuno je otvorena na području dekoltea, a bujne grudi Demi je jedva obuzdala.

Zanosna brineta karantenu je provela u svom stanu u Londonu, a priznala je kako nije planirala toliko dugo ostati na jednom mjestu, obzirom da je navikla na brojna putovanja koja su joj zbog pandemije koronavirusa odgođena.

Često je vrućim fotkama isticala da jedva čeka kraj pandemije i karantene kako bi otišla u toplije krajeve jer joj je dosadilo biti zakopčana do grla u stanu.

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž