mami poglede

Bujne grudi jedva je obuzdala u pripijenoj haljini koja joj je istaknula sve obline na koje je ponosna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Haljina s uzorkom na leptire potpuno je otvorena na području dekoltea, a bujne grudi Demi Rose je jedva obuzdala u najnovijem videu koji je objavila na Instagramu.

Demi Rose ne troši vrijeme na nepotrebne stvari te se uvijek brine da njezini obožavatelji ne ostanu zakinuti za njezinu bujnu pojavu. 25-godišnja Instagram senzacija na svom je profilu objavila video na kojem pozira u pripijenoj haljini, a iako se komentari ne mogu vidjeti, nema sumnje da je još jednom sve bacila u trans.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

Haljina s uzorkom na leptire potpuno je otvorena na području dekoltea, a bujne grudi Demi je jedva obuzdala.

Zanosna brineta karantenu je provela u svom stanu u Londonu, a priznala je kako nije planirala toliko dugo ostati na jednom mjestu, obzirom da je navikla na brojna putovanja koja su joj zbog pandemije koronavirusa odgođena.

Često je vrućim fotkama isticala da jedva čeka kraj pandemije i karantene kako bi otišla u toplije krajeve jer joj je dosadilo biti zakopčana do grla u stanu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene