Instagram senzacija Demi Rose prije nekoliko tjedana se požalila da joj je pandemija koronavirusa poremetila sve planove, no nije gubila vrijeme ljenčarenjem.

Galerija


Bujna pojava manekenke Demi Rose česta je tema medija diljem svijeta, a ova lijepa 25-godišnjakinja pobrinula se da njezinih preko 14 milijuna pratitelja ne ostane zakinuto za fotke u badiću ovoga vikenda.

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose - 3 Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

Demi je pozirala u premalenom ružičastom bikiniju koji joj je jedva obuzdavao grudi, a njezine obline bile su u prvom planu. "La vie en rose", napisala je brineta u opisu fotografije.

Instagram senzacija prije nekoliko tjedana se požalila da joj je pandemija koronavirusa poremetila sve planove, kao i mnogima, no nije gubila vrijeme ljenčarenjem. Redovito je objavljivala što radi, a nerijetko se radilo o fotkama koje su više otkrivale nego skrivale.

U samoizolaciji je bila u Londonu, a jedva je dočekala da mjere popuste te da se napomon može skinuti u bikini i začiniti dan mnogima.

U golišavom izdanju pokazala zašto je među najtraženijim modelima za donje rublje i badiće