Demi Moore svojom je pojavom iznenadila sve kada se prošetala modnom pistom na pariškom tjednu mode.

Galerija


Glumica Demi Moore u Francusku je prije nekoliko dana stigla u društvu kćeri Scout Willis kako bi pratila pariški tjedan mode, a upravo je ona bila i jedan od modela koji se pojavio na modnoj pisti u srijedu.

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Bruce Willis, Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: David Miller/Press Association/PIXSELL) Nakon samo tri mjeseca veze pobjegli su od svih i vjenčali se, ali imali su i drugu raskošnu ceremoniju

Nosila je crnu satensku bluzu i dugačku suknju koja je jasno ocrtavala njezinu vitku figuru. Odjevna kombinacija naglasila je i njezin dekolte, a nakitom je dala poseban pečat na elegantno izdanje u kojem je prošetala pistom.

No više od njezina manekenskog izleta danas se priča o njezinu licu jer mnogi na prvu nisu uopće prepoznali da je riječ o njoj, pa su odmah krenula šuškanja o podvrgavanju plastičnim operacijama. Naime, Demine jagodice na licu izgledaju potpuno drugačije nego inače, a mnogi kažu da ne vjeruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije.

Na društvenim mrežama odmah se pokrenula rasprava o Demi. 

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja na Twitteru.

58-godišnjoj Demi ovo nije prvi put da se okušala u manekenskim vodama. Reviju je već nedavno nosila za Rihanninu liniju Savage x Fenty.

Ni pariška modna revija nije prošla bez posebnih ograničenja zbog pandemije koronavirusa. Kako bi doskočili problemu socijalne distance, organizatori su pistu postavili u obliku golemih slova od pleksiglasa koji su iscrtavali ime Fendi, unutar kojih su se prošetale sve manekenke.

Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati