Bruce Willis i dalje boravi s Demi Moore u izolaciji, dok Emma Heming čuva njihovo dvoje djece.

Galerija


Bliski prijatelji Brucea Willisa inzistiraju na tvrdnji da je između njega i njegove supruge Emme Heming sve u redu, iako on svoje vrijeme u karanteni provodi s bivšom suprugom i glumicom Demi Moore te njihovim odraslim kćerima.

Vezani članci Demi Moore, Bruce Willis i njihove kćeri Dok nikome nije jasno gdje mu je sadašnja supruga, glumac je i dalje u karanteni s bivšom ženom Bruce Willis (Foto: Profimedia) Obilježile su ga uloge mačo frajera, ali ovaj put je on bio taj kome je trebala pomoć

"Demi i Emma su bliske, i sve troje se odlično slažu, funkcioniraju kao velika miješana obitelj. Emma je morala ostati u Los Angelesu s njihovim malom djecom", izjavio je izvor za magazin People.

Ipak, objašnjenje zašto 65-godišnji glumac nije s Emmom i njihovim kćerima koje imaju osam i pet godina nije se pojavilo.

Demini prijatelji sve objašnjavaju činjenicom da bivši supružnici često provode zajedno vrijeme i da su vrlo bliski. Inače, ona je bila i jedna od uzvanica na obnovi vjenčanih zavjeta Brucea i Emme u ožujku prošle godine, a zajedničke fotografije objavili su i na društvenim mrežama.

Baš kao i fotografije s druženja tijekom izolacije koje su mnoge potaknule da se zapitaju što se zapravo događa i koji su glumčevi razlozi da odabere bivšu suprugu za glavno društvo.

Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju