puno pitanja

Dok nikome nije jasno gdje mu je sadašnja supruga, glumac je i dalje u karanteni s bivšom ženom

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Galerija

I dalje nikome nije jasno zašto Bruce Willis nije sa suprugom Emmom, već u karanteni s bivšom ženom Demi Moore.

Glumac Bruce Willis i dalje je u samoizolaciji s bivšom suprugom Demi Moore, dok je njegova supruga Emma kod kuće s njihove dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming Svaka čast! Supruga Brucea Willisa oduševila objavom stare fotografije glumca na Instagramu: ''I meni su se sviđali zajedno "

57-godišnja Demi objavila je novu fotografiju na Instagramu na kojoj su Bruce, njihove tri kćeri, partneri njihovih kćeri te Demin asistent. Svi su za fotografiju pozirali s knjigom u ruci.

"Obiteljski književni klub. Kako vladati svijetom s vlastitoga kauča - karantena izdanje", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj svi pred sobom imaju istu knjigu autorice Laure Day.

Dok bivši supružnici u karanteni uživaju zajedno, Bruceova supruga Emma na svom je Instagramu objavila potpuno drugačije teme, a nigdje nije spomenula glumca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family book club... ⁣ How to Rule the World from Your Couch — quarantine edition.

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Nikome nije jasno zašto Bruce nije sa suprugom, već s bivšom u karanteni, no po Emminim komentarima na fotografije koje kćeri njezinog supruga objavljuju na društvenim mrežama može se iščitati da je sve u redu.

Emma i Bruce vjenčali su se 2009. godine i zajedno imaju 8-godišnju kćer Mabel i 6-godišnju kćer Evelyn Penn. Bruce i Demi rastali su se 1998. godine nakon što su u braku proveli 13 godina. Iako njihova ljubav nije potrajala, Demi i Bruce nastavili su zajedno odgajati kćeri i ostali su jako dobri prijatelji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Celebrity Đokovići pokazali dio svog raskošnog doma, ali i kako se zabavljaju dok borave u karanteni

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene