Bruce Willis i Emma Heming trenutačno borave u domu glumčeve bivše supruge s njegovih pet kćeri.

Galerija


Legendarni glumac Bruce Willis (65) konačno je sa suprugom Emmom Heming (49) i kćerima nakon što su bili razdvojeni više od četiri tjedana zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Emma Heming i Bruce Willis Dok se on zabavlja s bivšom ženom i kćerima, sadašnja mu šalje poruke da joj fali

Naime, Bruce je prošlih tjedana zaglavio u kući bivše žene Demi Moore (57) s njihovim kćerima Rummer (31), Scout (28) i Tallulah (26). Emma se pohvalila na Instagram Storyjima i pokazala koliko je oduševljena što je ponovno s mužem.

Naime, bivša manekenka bila je s njezinim i Bruceovim kćerima Mabel (8) i Evelyn (6) u karanteni u Los Angelesu. Emma je došla u Idaho k mužu u dom njegove bivše supruge Demi. 

Heming je otkrila na Instagramu da se vozi s Bruceom na terenskom vozilu quadu, ali i da on ljulja kćerkicu Evelyn, koja slavi šesti rođendan. Usto je istaknula da se njezina obitelj ujedinila u pravom trenutku. 

Inače, javnost je zapanjilo što su Bruce i Demi u tako dobrim odnosima od razvoda koji je bio prije više od 20 godina.