Bruce Willis i Emma Heming trenutačno borave u domu glumčeve bivše supruge s njegovih pet kćeri.

Galerija


Legendarni glumac Bruce Willis (65) konačno je sa suprugom Emmom Heming (49) i kćerima nakon što su bili razdvojeni više od četiri tjedana zbog pandemije koronavirusa. 

Vezani članci Demi Moore i Bruce Willis Nikome nije jasno zašto su bivši supružnici zajedno u karanteni, ali evo kako svi skupa krate vrijeme Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

Naime, Bruce je prošlih tjedana zaglavio u kući bivše žene Demi Moore (57) s njihovim kćerima Rummer (31), Scout (28) i Tallulah (26). Emma se pohvalila na Instagram Storyjima i pokazala koliko je oduševljena što je ponovno s mužem.

Naime, bivša manekenka bila je s njezinim i Bruceovim kćerima Mabel (8) i Evelyn (6) u karanteni u Los Angelesu. Emma je došla u Idaho k mužu u dom njegove bivše supruge Demi. 

Heming je otkrila na Instagramu da se vozi s Bruceom na terenskom vozilu quadu, ali i da on ljulja kćerkicu Evelyn, koja slavi šesti rođendan. Usto je istaknula da se njezina obitelj ujedinila u pravom trenutku. 

Inače, javnost je zapanjilo što su Bruce i Demi u tako dobrim odnosima od razvoda koji je bio prije više od 20 godina.