Oglasio se

PR stručnjak komentirao glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom, evo što nam je rekao

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

PR stručnjak Davor Grgin komentirao je glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom.

Nakon šuškanja da je Severina prekinula suradnju s menadžerom Tomicom Petrovićom, sada su se pojavila i ona da je otkazala suradnju i svom dugogodišnjem PR stručnjaku Davoru Grginu, s kojim je, osim što je poslovno surađivala, i privatno vrlo bliska.

Pogledaj i ovo Severina i Davor Grgin - 6 Kakvi prizori! Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

I dok Tomica izbjegava pojavljivanje u medijima, ali i njihove pozive, Grgin nam je ipak odlučio komentirati ove napise.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Popila' na YT! #popila #halo #newalbum #volimstosevolimo #severina @dusanbacic 🎶@bojan.dragojevic🖥 @ljubba🎥

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

''Zaista nema potrebe za prenošenjem neistinitih i neprovjerenih informacija, a još manje za neprofesionalnim novinarstvom. Naš je odnos i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju'', rekao nam je i tako demantirao glasine o prekidu suradnje. 

Obožavatelji su zabrinuti  za Severinu jer je u kratkom periodu otkazala dva koncerta. Srpski mediji otišli su toliko daleko da su na naslovnicu jednog tabloida napisali da je Severina zbog spomenutih stvari narušila odnose sa suprugom Igorom Kojićem, koji navodno planira preuzeti brigu o njezinoj karijeri.

Pjevačica za to vrijeme šuti i objavljuje spotove sa zadnjeg albuma ''Halo'', koji je objavila u veljači. Zadnji video koji je predstavila jest onaj za pjesmu ''Popila'', a njezini obožavatelji upravo u toj pjesmi prepoznali su njezin novi hit.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +3 Ema Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Saznali smo sve o Hrvatici koja je zaludjela Talijane: Otkrila nam je nešto što se muškarcima neće svidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene