PR stručnjak Davor Grgin komentirao je glasine da je raskinuo suradnju sa Severinom.

Galerija


Nakon šuškanja da je Severina prekinula suradnju s menadžerom Tomicom Petrovićom, sada su se pojavila i ona da je otkazala suradnju i svom dugogodišnjem PR stručnjaku Davoru Grginu, s kojim je, osim što je poslovno surađivala, i privatno vrlo bliska.

Vezani članci Severina Seve o koroni: "Imala sam je, bez simptoma, ali neki moji prijatelji su "umirali", a neki kažu da nam dolaze svemirci" Severina Sevkin koncert pomno je pratio čovjek koji joj se vratio nakon kratkog izbivanja, ali muža Igora nije bilo na vidiku

I dok Tomica izbjegava pojavljivanje u medijima, ali i njihove pozive, Grgin nam je ipak odlučio komentirati ove napise.

''Zaista nema potrebe za prenošenjem neistinitih i neprovjerenih informacija, a još manje za neprofesionalnim novinarstvom. Naš je odnos i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju'', rekao nam je i tako demantirao glasine o prekidu suradnje. 

Obožavatelji su zabrinuti  za Severinu jer je u kratkom periodu otkazala dva koncerta. Srpski mediji otišli su toliko daleko da su na naslovnicu jednog tabloida napisali da je Severina zbog spomenutih stvari narušila odnose sa suprugom Igorom Kojićem, koji navodno planira preuzeti brigu o njezinoj karijeri.

Pjevačica za to vrijeme šuti i objavljuje spotove sa zadnjeg albuma ''Halo'', koji je objavila u veljači. Zadnji video koji je predstavila jest onaj za pjesmu ''Popila'', a njezini obožavatelji upravo u toj pjesmi prepoznali su njezin novi hit.

Saznali smo sve o Hrvatici koja je zaludjela Talijane: Otkrila nam je nešto što se muškarcima neće svidjeti!