Severina je kratko vrijeme otkazala dva koncerta, što nije uobičajena praksa.

Galerija


Nakon što je otkazala koncert povodom Dana žena u Donjoj Stubici, Severina je izjavila kako otkazuje i koncert koji je trebao biti održan 13. travnja u Svetom Križu Začretju.

Vezani članci Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi'' Severina Severina prozvala Bandića: ''Kaj vi mislite, kaj bu gradonačelnik tamo sad zgradil?''

"Dragi moji, iako me jako veselio koncert dogovoren za 13.4. u Začretju, zbog problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert, nažalost, moram vas obavijestiti kako je isti otkazan. Vjerujem kako ćemo se ipak vrlo brzo vidjeti nekom drugom prilikom", napisala je pjevačica na svom profilu na Facebooku. Njeni obožavatelji nisu krili razočaranje i ljutnju što su joj iskazali u komentarima.

A sada su se javili i organizatori sa svojom verzijom priče koju prenosimo u cijelosti.

"Poštovani, s iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako. Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert", stoji u Facebook objavi.

Ovo je samo još jedno u nizu "čudnih" ponašanja 46-godišnje pjevačice u posljednje vrijeme. Naime, otkazivanje koncerata nije njezina praksa, kao ni toliko često izbacivanje pjesama i spotova, a šuška se i kako je nakon 17 godina prekinula suradnju s menađžerom Tomicom Petrovićem.

Ne čudi da su se njezini brojni obožavatelji stoga zapitali što se događa... 

Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca!