David Beckham viđen je na plaži u Grčkoj s kćeri i trojicom sinova, ali nigdje nije bilo njegove žene Victorije Beckham.

Galerija


David Beckham (45) uživa na odmor, gdje je pokazao svoj isklesani torzo koji nije nimalo zapustio nakon što se umirovio od nogometa. 

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Beckhamovi obožavaju novu djevojku najstarijeg sina, koja je kći američkog milijardera Obitelj Beckham Samo se jednom slavi 21. rođendan: Slavni par će iskeširati pravo malo bogatstvo za sinovu zabavu

Beckham je viđen na plaži u Grčkoj s kćeri Harper Seven (9) i sinovima Brooklynom (21), Romeom (17) i Cruzom (15). Vesela obitelj zajedno je plivala i zabavljala se u moru, a posebno je bio sladak prizor Davida kako drži kćer u naručju

Dok je njih petero uživalo u obiteljskoj idili, Beckhamove supruge i majke njegove djece Victorije (46) nije bilo nigdje na vidiku. To je odmah pokrenulo nagađanja o bračnim problemima slavnih supružnika. 

Modna dizajnerica ostala je raditi u Velikoj Britaniji ili se jednostavno pritajila. Victoria je posljednjih dana dijelila fotografije svoje kolekcije i posvetila se poslu, iako su ranije britanski mediji pisali da je u dugovima, a njezin ju muž ne želi više financijski pokrivati. 

Kći Siniše Vuce prava je ljepotica i bavi se glazbom, a on najavljuje da će postati trap-zvijezda