Victoria i David Beckham su u braku od 1999., a umirovljeni nogometaš je uvijek uskakao supruzi kada je trebala financijsku pomoć.

Galerija


Dok David Beckham (45) ulaže novac u nove poslovne pothvate, njegova supruga Victoria Beckham (46) očito nije vješta s vođenjem biznisa. 

Vezani članci Spice Girls (Foto: Profimedia) Prstom nije mrdnula, a zaradila je milijun funti zbog prava koja je ostvarila još prije 20 godina Slika nije dostupna Posh nakon nekoliko dana u Europi: 'Nedostaje mi Amerika!'

Naime, kako pišu strani mediji, umirovljeni nogometaš postao je suvlasnik londonskog start-upa Guild Esports. Ta kompanija je otkrila da namjerava pokrenuti akademiju igrača te timova u raznim esport arenema među kojima su FIFA i Fortnite. 

"Imamo viziju i želimo postaviti novi standard, podržavajući igrače u budućnosti. Kroz karijeru sam imao dovoljno sreće igrati s nogometašima na vrhu njihove karijere i iz prve sam ruke vidio strast i predanost koja potrebna za vrhunski rezultat. Posvećeni smo njegovanju i poticanju talentiranih mladih igrača putem naših akademskih sustava i radujem se što ću pomoći našem timu Guild Esportsa da raste", istaknuo je Beckham

Inače, David je suvlasnik i američkog nogometnog tima Inter Miami. Dok on pametno ulaže novac, njegova supruga, modna dizajnerica se ne snalazi u poslovnom svijetu. Prema pisanju britanskih medija, bivša članica grupe Spice Girls ima milijunske dugove jer ne zna voditi svoje modno carstvo. 

Otpustila je 30-ak zaposlenika zbog toga, a navodno je i posudila nekoliko milijuna funti da bi pokrila dio dugovanja. Naime, njen muž David ju odbija više pokrivati i ulagati novac u njezine podbačaje. 

"Nakon toliko nakupljenih dugova, Victoria mora poduzimati radikalne mjere", rekao je prijatelj para. Vrijednost imovine slavnih supružnika se procjenjuje na 450 milijuna dolara. 

Pojavila se i informacija da je Victoria više zaradila na turneji njezinih bivših kolegica iz grupe Spice Girls nego na svom modnom biznisu. Naime, dobila je milijun funti samo prošle godine jer još vrijede njezina prava iz ugovora i za reklamne proizvode koji se povezuju s ženskim bendom. 

 

Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled