Brooklyn Beckham i kći američkog milijardera Nicola Peltz u vezi su devet mjeseci.

Galerija


Sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn (21) nakon brojnih avantura, čini se, shvatio je da je Nicola Peltz (25) ona prava za njega. 

Vezani članci Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Bio je nestašan i mijenjao je djevojke kao čarape, neke su ga i tukle, a danas se ne odvaja od zamamne zaručnice David Beckham - 1 Stiže poslastica za ljubitelje Davida Beckhama i njegove obitelji, otkrivaju se detalji koje javnost dosad nije znala

Fotograf u usponu nakon devet mjeseci veze s glumicom planira vjenčanje, a želi da se ono održi u talijanskom luksuznom odmaralištu Borgo Egnazia u Pugliji. Kako pišu strani mediji, cijena za to Brooklynu je prava sitnica, a svadbene ceremonije penju se do iznosa od tri milijuna funti u tom predivnom ljetovalištu. 

Prema pisanju Daily Maila, mladi Beckham sa zaručnicom Nicole i svojom mamom Victorijom već je pogledao odmaralište s pet zvjezdica i jako im se svidjelo. Borgo Egnazia osvojio je i Justina Timberlakea i Jessicu Biel, koji su se tamo vjenčali 2012. godine. 

"To je vaš dan, želimo ga učiniti posebnim pa možete imati što god želite", piše Daily Mail da je Victoria rekla sinu i njegovoj zaručnici. U razgledavanje su poveli i Brooklynovu mlađu braću Romea i Cruza te sestru Harper. 

Luksuzni hotel ima dvije privatne plaže, dio za wellness, a glavna zgrada izgrađena je u obliku dvorca. Može primiti do 400 gostiju, što je možda dovoljan broj uzvanika za Brooklyna i Nicolu. 

Inače, najstariji sin Beckhamovih zaprosio je djevojku s prstenom vrijednim 200.000 dolara, a navodno će imati dva vjenčanja. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.