nije joj loše!

Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Danijela Martinović oglasila se prvi put na Instagramu otkako je u javnost procurila vijest da njezin bivši dečko ponovno ljubi.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu se oglasila prvi put otkako se u domaćim medijima pojavila vijest da njezin bivši dečko Petar Grašo ponovno ljubi, i to Hanu Huljić, kćer Tončija Huljića. 

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

"Zaboravi sigurnost. Živi gdje se bojiš živjeti. Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja", napisala je Danijela uz snimke i fotografije sa ziplinea na koji je otišla s prijateljicom.

Danijela Martinović i Petar Grašo prije nekoliko su mjeseci šokirali mnoge kada su potvrdili da nakon više od 24 godine više nisu zajedno. Dugogodišnju vezu nedavno je prekinula i Hana Huljić, a već danima se ne prestaje pričati o novoj romansi na našoj sceni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, 31-godišnja glazbenica i 45-godišnji pjevač već žive zajedno u njegovu zagrebačkom stanu, svega nekoliko metara udaljenom od stana Petrove bivše partnerice Danijele Martinović. Izvor blizak paru potvrdio je tu vijest i dodao kako su zajedno nekoliko mjeseci te da Hana ima u planu živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj splitskoj.

Ni Petar, kao ni Hana, nisu bili rječiti oko svoje veze, a nisu komentirali ništa što se o njima piše. Njihovu ljubav, s druge strane, komentirao je Tonči Huljić, koji je za Večernji list rekao kako su on i Petar veliki prijatelji. "Ako su oni sretni, a koliko vidim, jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", zaključio je Tonči.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Osvojila je svijet prije više od 20 godina kao omiljena ubojica vampira, a i poslije toliko vremena izgleda potpuno jednako!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene