Nije bila raspoložena

Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić (Foto: Instagram) Hana Huljić (Foto: Instagram) Hana Huljić (Foto: Instagram) +0 Hana Huljić (Foto: Instagram) Galerija

Hana Huljić oglasila se o vezi s Petrom Grašom, ali baš kao ni on nije bila puno pričljiva o toj temi.

Ne stišava se prašina oko novog ljubavnog para na domaćoj estradi, one između Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, koja se sada i sama oglasila na tu temu.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je Hana za Večernji list.

A prema pisanju Slobodne Dalmacije, 31-godišnja glazbenica i 45-godišnji pjevač već žive zajedno u njegovom zagrebačkom stanu, svega nekoliko metara udaljenom od stana Petrove bivše partnerice Danijele Martinović. Izvor blizak paru potvrdio je tu vijest i dodao kako su zajedno nekoliko mjeseci te da Hana ima u planu živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj splitskoj.

Prije Hane oglasio se i Petar koji također nije bio previše rječit.

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča", koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 6 Petar Grašo +1 Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Celebrity Evo kako je Hana Huljić pričala o Graši prije pet godina, a njezin otac Tonči tada se zbog nečega čak i pobunio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene