Nova Grašina ljubav

Lijepa Hana nikada nije voljela biti u centru pažnje i dio estrade, ali često se družila s Grašom i Danijelom i to od malih nogu

Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić (Foto: Instagram) Hana Huljić (Foto: Instagram) +0 Hana Huljić (Foto: Instagram) Galerija

Hanu Huljić i Petra Grašu je prije ljubavne veze povezivalo dugogodišnje prijateljstvo, kao i glazbena suradnja.

Vijest o vezi Hane Huljić i Petra Graše odjeknula je u domaćim medijima poput bombe, jer ljubavnu priču između dvoje glazbenika koji se poznaju od njezinog djetinjstva nitko nije očekivao.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

45-godišnji Petar je tako novu sreću nakon prekida dugogodišnje veze s pjevačicom Danijelom Martinović pronašao s 14 godina mlađom Hanom, inače kćeri skladateljskog para Tončija i Vjekoslave Huljić. A DNEVNIK.HR je od prijatelja bliskih Petru doznao da je par doista u vezi već neko vrijeme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča" koju su i nekoliko puta zajedno izveli. Hana je odlučila krenuti putem svojim roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

Gdje god da se pojavi 31-godišnja Hana izaziva veliku pažnju, a njezinoj se ljepoti mnogi dive, a neki su primijetili i da s godinama sve više nalikuje svojoj majki Vjekoslavi. Hana je inače najmlađa članica poznate splitske glazbene obitelji, a ima još i starijeg brata Ivana.

Na društvenim mrežama rijetko otkriva detalje iz svog privatnog života i rijetko objavljuje golišave fotografije, no na račun njezine ljepote često je zovu da bude dio nekih reklamnih kampanja.

Prije Petra lijepa Hana bila je u vezi s Tomislavom Šošićem, a tijekom svih ovih godina često se družila s popularnim glazbenikom i njegovom bivšom djevojkom Danijelom, koja je inače bliska suradnica i prijateljica Tončija Huljića. O tome svjedoči i fotografija nastala 2018. godine koju je na svom profilu na Instagramu objavila supruga glumca Branka Đurića, Tanja Ribić, a na kojoj svi zajedno poziraju na jednom druženju u Splitu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Ne stišavaju se reakcije na nastup djevojke koja je rasplakala cijelu Hrvatsku, a ona je već velika zvijezda na TikToku!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene