proslavili veliko priznanje

Omiljeni chefovi ponovno na okupu iz posebnog razloga, osmijehe nisu skidali, a pohvalili su se i fotkom sa Severinom!

MasterChef MasterChef Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef Damir Tomljanović In Magazin: Damir Tomljanović - 6 Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović +5 Chef Melkior Bašić - 1 Galerija

Masterchef je dobitnik nagrade Zlatni studio u kategoriji reality showa koju su preuzeli chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin.

U petak je u Zagrebu održana dodjela medijske nagrade Zlatni studio na kojoj je u kategoriji reality showa pobijedio Masterchef.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Nagradu su preuzeli članovi žirija, chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin, koji nisu mogli sakriti sreću s lica.

"Što reći, hvala žiriju, hvala svim gledateljima, čitateljima, produkciji što nam je dala šansu, svim ljudima koji su radili na setu, obiteljima, bez vas show ne bi bio što je bio", poručio je s pozornice Damir Tomljanović.

Chefovi su se s dodjele javili i na svojim Instagramima gdje su pokazali kako se provode, a pohvalili su se i fotkom sa Severinom, koja je također bila na dodjeli.

"Damir mutan, Severina čista", našalio se Stjepan preko fotke koju je podijelio u svojim pričama, na kojoj se u pozadini iz njih vidi Severina.

U tijeku su prijave za novu sezonu MasterChefa, a prošlogodišnji pobjednik smatra kako je to prilika koja se ne propušta.

"Svim ambicioznim i kreativnim kuharima stvarno želim da se prijave, probaju i dožive neko novo iskustvo, dobiju jako puno od toga i na kraju krajeva neka im ja budem jedan pod motiva", poručio je Ivan Temšić.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene