nastup za pamćenje!

Nakon ove urnebesne izvedbe Beyoncein hit ćete gledati drugim očima: "Kome ona treba kad imamo tebe?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko, kojeg ćemo gledati u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", snimio je smiješni video u kojem izvodi hit Beyonceinu pjesmu "Single Ladies" s košnicom na glavi i okružen prikolicom za pčele aludirajući na nadimak poznate pjevačice.

Radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko poznat je po svojim urnebesnim videima, a najnovijim je nadmašio samog sebe. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

Petko je najavio svoj prvi nastup u showu "Tvoje lice zvuči poznato" tako što je objavio smiješan video. "Ti si Beyonce - Queen Bee. Ja", napisao je voditelj. 

Dalibor je zaplesao na pjesmu "Single Ladies" od Beyonce okružen prikolicom za pčele i praznom pčelinjom košnicom na glavi. Naime, poznata pjevačica je poznata pod nadimkom Queen Bee što znači kraljica pčela, odnosno matica, a tu titulu je zaradila svojim golemim talentom i uspjehom u glazbenom svijetu. 

"Obožavam", napisala je Ecija Ivušić. Komentirati nije propustila ni Tina Vukov koja se nedavno vratila na estradu. Stavila je zaljubljene emotikone. 

"Čijim si pčelama oteo košnicu?", "Kome treba Beyonce kad imamo Petka. Nestrpljivo čekam", "Kako se samo sjetiš?", "Odlično", "Ti si sve", komentirali su voditeljevi pratitelji koje je dobro nasmijao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

Inače, Petko je priznao što mu najteže pada kod transformacija. 

"Kod ženskih transformacija uvijek mi je katastrofa obuća, cipele su brutalne. Uvijek su na neku petu, a ja se ne mogu naviknuti na to. Imam osjećaj da osjećam išijas još iz one prethodne sezone'', ispričao je. 

Inače, osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All Stars sezoni popularnog zabavnog formata, a ocjenjivat će ih Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak.

Osim Petka, gledat ćemo nastupe Marija Petrekovića, Saše Lozara, Damira Kedže, Ivane Mišerić, Marija Rotha, Katarine Baban i Maje Bajamić izvlače iduće nedjelje svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Kroz njihove transformacije iz emisije u emisiju će nas voditi uigrani voditeljski duo Maja Šuput i Frano Ridjan.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: Getty Images) +0 Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Celebrity Bio je seks simbol, a sad se svi pitaju što mu se dogodilo: Ismijavaju ga i uspoređuju s glumcem koji zgrožava izgledom

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Celebrity Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene