Dalibor Petko je na Instagramu objavio svoju verziju smiješnog videa Britney Spears.

Galerija


Voditelj Dalibor Petko je na Instagramu objavio video kojim je svoje pratitelje nasmijao do suza.

Vezani članci Dalibor Petko - 7 Petko se transformirao u najdraže pobjednike Eurosonga, neki od njih pokazali što misle o tome: "Do suza si me nasmijao" Dalibor Petko - 4 Petko upriličio malu povijest Eurosonga, ove pokrete i kreacije morate jednostavno pogledati, pazio je na svaki detalj

Rekreirao je urnebesni video Britney Spears koji je ona početkom ožujka objavila na svojem Instagramu, a radi se o viralnom izazovu koji uključuje i jednu njenu hit-pjesmu.

"Kad malo predobro očistiš kupaonicu", napisao je pored snimke na kojoj pleše u tuš kabini i trljanjem obraza o staklena vrata "svira" prepoznatljive taktove iz pjesme "Toxic".

"Najjači si", Vrhunski", "Ti si show", "Predobar", pisali su mu pratitelji u komentarima dok ih je većina zalijepilo smajlije koji plaču od smijeha.

Petko ili Spears - tko je bolje odradio izazov? Svoje mišljenje otkrijte nam u anketi, a ovdje se prisjetite kako je to napravila pop princeza Britney, ali i njen dečko Sam Asghari.

Petko inače često svoje pratitelje na Instagramu zabavlja urnebesnim videima i fotkama te tranformacijama u poznate osobe, baš kao što je to radio i dok se natjecao u showu "Tvoje lice zvuči poznato". A Petko se ponovno vraća u popularni show Nove TV kao jedan od natjecatelja All stars sezone koja će okupiti osmero najboljih natjecatalja dosad.

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"

Naša bivša manekenka povukla se iz medija nakon uspješne karijere i postala majka, sad iznenađuje golišavim objavama na Instagramu