oboje su presmiješni!

Dalibor Petko prihvatio urnebesan izazov Britney Spears i pratitelje nasmijao do suza, tko ga je odradio bolje?

Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 1 +0 Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Dalibor Petko je na Instagramu objavio svoju verziju smiješnog videa Britney Spears.

Voditelj Dalibor Petko je na Instagramu objavio video kojim je svoje pratitelje nasmijao do suza.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Rekreirao je urnebesni video Britney Spears koji je ona početkom ožujka objavila na svojem Instagramu, a radi se o viralnom izazovu koji uključuje i jednu njenu hit-pjesmu.

"Kad malo predobro očistiš kupaonicu", napisao je pored snimke na kojoj pleše u tuš kabini i trljanjem obraza o staklena vrata "svira" prepoznatljive taktove iz pjesme "Toxic".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Najjači si", Vrhunski", "Ti si show", "Predobar", pisali su mu pratitelji u komentarima dok ih je većina zalijepilo smajlije koji plaču od smijeha.

Petko ili Spears - tko je bolje odradio izazov? Svoje mišljenje otkrijte nam u anketi, a ovdje se prisjetite kako je to napravila pop princeza Britney, ali i njen dečko Sam Asghari.

Tko je bolje odradio izazov?

  • Dalibor Petko
  • Britney Spears

Ukupno glasova:

Petko inače često svoje pratitelje na Instagramu zabavlja urnebesnim videima i fotkama te tranformacijama u poznate osobe, baš kao što je to radio i dok se natjecao u showu "Tvoje lice zvuči poznato". A Petko se ponovno vraća u popularni show Nove TV kao jedan od natjecatelja All stars sezone koja će okupiti osmero najboljih natjecatalja dosad.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene