Cristiano Ronaldo napustio je Dubrovnik s društvom i djevojkom Georginom Rodriguez.

Galerija


Jedan od najboljih nogometaša svijeta napustio je Dubrovnik.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Ronaldova Georgina objavila video iz Dubrovnika: Opet je u badiću i opet nešto reklamira Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

Radi se, naravno, o Cristianu Ronaldu čiji je dolazak u Hrvatsku izazvao veliki interes javnosti.

Podsjetimo, nogometaš je sletio u dubrovačku zračnu luku privatnim letom prošlu subotu oko 23 sata s društvom te djevojkom Georginom Rodriguez s kojom je u sretnoj vezi od 2016. godine.

Par je odsjeo u luksuznoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura, a posjetili su i Lopud. Također, kako priliči takvoj zvijezdi, hranili su se samo po najboljim restoranima u kojima su isprobavali uglavnom morske specijalitete.

Ipak, nakon nekoliko dana u Dubrovniku, Ronaldo i svita krenuli su kući, a jedan je korisnik Instagrama zabilježio trenutak njihovog odlaska iz vile koji pokazuje srdačno pozdravljanje cijele ekipe s osobljem luksuznog smještaja.

Preciznije, nogometaš se najsrdačnije pozdravio sa svima s velikim osmijehom na licu, dok je njegova Georgina bila puno suzdržanija. Ipak, tijekom svog boravka u Hrvatskoj, nogometaš je izbjegavao medije, ali i obožavatelje, a nekoliko njegovih zaštitara budno je pazilo da mu se u niti jednom trenutku netko ne približi, kao niti ostalim ljudima iz društva.

Također, Ronaldo je napokon na Instagramu objavio fotografiju s plaže, iako nije napisao gdje je. No njegova atraktivna djevojka objavila je nekoliko fotografija iz Hrvatske, što je također dobra promocija, iako je nogometaš puno veća zvijezda. No, dobro...

Nadamo se samo kako će se društvo još koji put vratiti u Lijepu našu! 

Ronaldo je u Dubrovniku ignorirao medije i djecu, ali ne i ovog čovjeka: Saznali smo o čemu su pričali