Lijepo se proveo!

Ronaldo napokon objavio fotku iz Dubrovnika, a procurila je i snimka kako se oprašta s osobljem

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Miho Obradović i Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Cristiano Ronaldo napustio je Dubrovnik s društvom i djevojkom Georginom Rodriguez.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta napustio je Dubrovnik.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Glavna je! Postala je slavna zahvaljujući vezi s Ronaldom, a sad ju svi žele: Georgina pokorila Cannes u seksi izdanju!

Radi se, naravno, o Cristianu Ronaldu čiji je dolazak u Hrvatsku izazvao veliki interes javnosti.

Podsjetimo, nogometaš je sletio u dubrovačku zračnu luku privatnim letom prošlu subotu oko 23 sata s društvom te djevojkom Georginom Rodriguez s kojom je u sretnoj vezi od 2016. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Par je odsjeo u luksuznoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura, a posjetili su i Lopud. Također, kako priliči takvoj zvijezdi, hranili su se samo po najboljim restoranima u kojima su isprobavali uglavnom morske specijalitete.

Ipak, nakon nekoliko dana u Dubrovniku, Ronaldo i svita krenuli su kući, a jedan je korisnik Instagrama zabilježio trenutak njihovog odlaska iz vile koji pokazuje srdačno pozdravljanje cijele ekipe s osobljem luksuznog smještaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi Surakka (@tomisurakka) on

Preciznije, nogometaš se najsrdačnije pozdravio sa svima s velikim osmijehom na licu, dok je njegova Georgina bila puno suzdržanija. Ipak, tijekom svog boravka u Hrvatskoj, nogometaš je izbjegavao medije, ali i obožavatelje, a nekoliko njegovih zaštitara budno je pazilo da mu se u niti jednom trenutku netko ne približi, kao niti ostalim ljudima iz društva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Također, Ronaldo je napokon na Instagramu objavio fotografiju s plaže, iako nije napisao gdje je. No njegova atraktivna djevojka objavila je nekoliko fotografija iz Hrvatske, što je također dobra promocija, iako je nogometaš puno veća zvijezda. No, dobro...

Nadamo se samo kako će se društvo još koji put vratiti u Lijepu našu! 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) Miho Obradović (Foto: IN Magazin) +0 Christiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Ronaldo je u Dubrovniku ignorirao medije i djecu, ali ne i ovog čovjeka: Saznali smo o čemu su pričali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene