Njima je to sitnica

Ronaldo i Georgina odsjeli su u dubrovačkoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubrovniku Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u Dubrovniku uživaju u luksuzu.

Jedan od najpoznatijih i najzgodnijih parova na svijetu uživa u Lijepoj našoj.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Lijepo se proveo! Ronaldo napokon objavio fotku iz Dubrovnika, a procurila je i snimka kako se oprašta s osobljem

Radi se o Juventusovoj zvijezdi Cristianu Ronaldu i njegovoj djevojci Georgini Rodriguez koji su u Hrvatsku, točnije Dubrovnik, stigli prošlu subotu u 23.30 sati privatnim letom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriatic Luxury Hotels (@adriaticluxuryhotels) on

Duo je stigao u pratnji još nekoliko prijatelja, a kako doznaje reporterka Dnevnika Nove TV, Paula Klaić Saulačić, društvo je odsjelo u luksuznoj Vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 tisuća eura.

Georgina je već objavila prvu fotografiju iz nje s prekrasnim pogledom na Lokrum.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Vila Šeherezada najneobičnija je građevina u Dubrovniku, a zovu je Taj Mahalom Mediterana, jer je jedina zgrada izgrađena u istočnjačkom stilu. Izgrađena je davne 1929. godine prema narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina.

Zimdin je u to vrijeme imao ljubavnicu, Šeherezadu, kojoj je htio izgraditi palaču u raskošnom stilu po uzoru na dvorac iz zbirke priča "1001 noć" i tako je nastala ova luksuzna vila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

U njoj su za vrijeme bivše Jugoslavije dva mjeseca boravile zvijezde Elizabeth Taylor i Richard Burton, a tada im je u posjet dolazio i Tito s kojim je glumačka diva bila vrlo bliska.

Vila je sastavljena od pet de luxe apartmana s privatnim butlerom i plažom, a rasprodana je nekoliko mjeseci godišnje.  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +6 Cristiano Ronaldo u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene