Nogometna superzvijezda Christiano Ronaldo u Dubrovniku ima pravi kraljevski tretman.

Galerija


Ekipa IN magazina Nove TV ekskluzivno je snimila kako Ronalda, njegovu djevojku i društvo kombijem dovoze do samog ulaza dubrovačkog restorana u kojem su večerali.

Vezani članci Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Sportsko izdanje crnke čije je tijelo savršeno iz svakog kuta dokazalo da njoj baš sve dobro stoji Cijena karte za zidine (Foto: Dnevnik.hr) Nakon više od dva mjeseca dobili smo odgovor Porezne uprave zašto se milijunska zarada od prodaje karata za dubrovačke zidine ne fiskalizira

Samo Ronaldo i papa Ivan Pavao II. Nogometnu superzvijezdu kombijem su dovezli do ulaza poznatog dubrovačkog restorana na večeru. Prije Ronalda do restorana se dovezao samo Papa, druge svjetske zvijezde i moćnici koji su odmarali u Dubrovniku išli su pješice.

"Naša procjena sigurnosna u ovom slučaju je bila da je ovo najbolje obzirom na brojne obožavatelje Ronalda. Na ovaj način smo sigurno pružili višu uslugu i na taj način omogućili privatni posjet. Razumijemo interes javnosti i obožavatelja ali ipak je čovjek došao na odmor. Na njihovu zamolbu smo osigurali da se kombi vozilom može doći do samog grada odnosno ulaska u restoran", kaže Mato Franković, dubrovački gradonačelnik.

Objektivi fotoreportera dobacili su i do terase restorana i ulovili Ronaldov namršteni izraz lica zbog medijske znatiželje. Pogled je ekspresno svojim tijelom zaklonio njegov tjelohranitelj. Zbog zavjeta šutnje dubrovačkih ugostitelja detalji s večere ostaju tajna.

U restoranu je bio i sretni HNS-ov dubrovački vijećnik Miho Obradović pa će mu jedna od uspomena za cijeli život biti i fotografija s jednim od najboljih nogometaša današnjice. Kaže nam da je Ronaldo nasmijan, veseo, susretljiv i jako ugodan za razgovor.

S djevojkom Georginom posjetio je i Lopud, a osoblju restorana u kojem su ručali za uspomenu je ostala ova fotografija. Ni i iz lopudskog restorana nisu htjeli davati izjave niti otkrivati detalje. Čemu taj ugostiteljski zavjet šutnje pitali smo u dubrovačkom restoranu u kojem su sjedile superzvijezde poput Katherine Zeta Jones, Eve Longorije, Johna Malkovicha.

"Za takve ličnosti njima je najbitnija privatnost i nekakva tišina i ispadnu na kraju najjednostavniji gosti. Njima je najbitnije da imaju nekakav mir. Dosad nitko od nas nije tražio nikakva ograničenja po pitanju nekakvih intervjua ili davanje nekakvih informacija", kaže Darian Vulanović, voditelj restorana.

I po ovoj tajnosti Ronaldo se ističe među svjetskim zvijezdama, no s druge strane lopudskim je mališanima potpisivao lopte i dresove. Očekuje se da će u Dubrovniku biti još sutra.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr