Cristiano Ronaldo optužen je da je 2009. godine brutalno silovao Kathryn Mayorgu u Las Vegasu.

Galerija


Nogometna zvijezda posljednjih dana nema mira.

Vezani članci Georgina Rodriguez - 3 Ogromni uspjeh Ronaldove Georgine na kojem joj je on među prvima čestitao: "Svaka čast, draga!" Sprovod Milana Bandića Zagrebački holding i direktor groblja oslobođeni zbog gužve na Bandićevu sprovodu

Radi se o 33-godišnjem Cristianu Ronaldu koji se po drugi put suočava s ozbiljnim optužbama za silovanje Kathryn Mayorge u Las Vegasu 2009. godine.

I policija Las Vegasa jučer je službeno potvrdila kako je ponovno otvoren slučaj optužbe koju je podignula žrtva dan nakon noći u kojoj tvrdi kako ju je nogometaš prisilio na analni seks u svom apartmanu u kojem su završili nakon susreta u jednom noćnom klubu.

"Čvrsto odbacujem sve optužbe na svoj račun. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest omogućiti će mi da s mirom čekam rezultate svih istraga", napisao je Ronaldo prije nešto više od sat vremena na svom službenom Facebook profilu.

Te večeri Kathryn je tulumarila s prijateljicama u istom noćnom klubu u kojem je bio i nogometaš, a izlazak je završio u jacuzziju njegova luksuznog apartmana. Iako mu je nekoliko puta jasno rekla "ne", žrtva tvrdi kako je Ronalda odbijanje dodatno napalilo, a nakon što ju je prisilno odveo do spavaće sobe, tamo ju je analno silovao bez zaštite.

Ronaldo je navodno tada dao dvije različite izjave. U prvoj je tvrdio kako se radilo o sporazumnom seksu, dok je druga zvučala drukčije. "Rekla mi je 'ne' više puta. Gurnuo sam je straga i bilo je prilično brutalno, a trajalo je oko 5-7 minuta. Rekla je ne, ali mi se predala, iako je naglasila da nije kao druge. Ispričao sam joj se, ali nije vikala niti ikoga zvala u pomoć."

Nogometaš je i neki dan u videochatu s obožavateljima odlučno odbacio sve optužbe. "To je normalno, želi se proslaviti mojim imenom. To je dio moga posla, no ja sam sretan čovjek i sve je u redu", otkrio je ležeći u krevetu i s osmijehom na licu.

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila djelo policiji unutar četiri godine. Počinitelj može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu nakon 10 godina.