Cristiano Ronaldo optužen je da je 2009. godine brutalno silovao Kathryn Mayorgu u Las Vegasu.

Galerija


Nogometna zvijezda posljednjih dana nema mira.

Vezani članci Ivana Rodriguez Ova dama sestra je bujne ljepotice za koju mnogi kažu da je jedna od najsretnijih žena na svijetu Najila Trindade (Foto: Instagram) Optužila slavnog nogometaša za silovanje, skoro ga koštala karijere, a sad je otkrivena prava istina

Radi se o 33-godišnjem Cristianu Ronaldu koji se po drugi put suočava s ozbiljnim optužbama za silovanje Kathryn Mayorge u Las Vegasu 2009. godine.

I policija Las Vegasa jučer je službeno potvrdila kako je ponovno otvoren slučaj optužbe koju je podignula žrtva dan nakon noći u kojoj tvrdi kako ju je nogometaš prisilio na analni seks u svom apartmanu u kojem su završili nakon susreta u jednom noćnom klubu.

"Čvrsto odbacujem sve optužbe na svoj račun. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest omogućiti će mi da s mirom čekam rezultate svih istraga", napisao je Ronaldo prije nešto više od sat vremena na svom službenom Facebook profilu.

Te večeri Kathryn je tulumarila s prijateljicama u istom noćnom klubu u kojem je bio i nogometaš, a izlazak je završio u jacuzziju njegova luksuznog apartmana. Iako mu je nekoliko puta jasno rekla "ne", žrtva tvrdi kako je Ronalda odbijanje dodatno napalilo, a nakon što ju je prisilno odveo do spavaće sobe, tamo ju je analno silovao bez zaštite.

Ronaldo je navodno tada dao dvije različite izjave. U prvoj je tvrdio kako se radilo o sporazumnom seksu, dok je druga zvučala drukčije. "Rekla mi je 'ne' više puta. Gurnuo sam je straga i bilo je prilično brutalno, a trajalo je oko 5-7 minuta. Rekla je ne, ali mi se predala, iako je naglasila da nije kao druge. Ispričao sam joj se, ali nije vikala niti ikoga zvala u pomoć."

Nogometaš je i neki dan u videochatu s obožavateljima odlučno odbacio sve optužbe. "To je normalno, želi se proslaviti mojim imenom. To je dio moga posla, no ja sam sretan čovjek i sve je u redu", otkrio je ležeći u krevetu i s osmijehom na licu.

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila djelo policiji unutar četiri godine. Počinitelj može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu nakon 10 godina.