Cristiano Ronaldo 2009. godine sreo je Kathryn Mayorgu koja ga po drugi put optužuje za silovanje.

Galerija


Cristiano Ronaldo navodno je 2009. godine silovao Kathryn Mayorgu u svojoj hotelskoj sobi u Las Vegasu.

Vezani članci Sprovod Milana Bandića Zagrebački holding i direktor groblja oslobođeni zbog gužve na Bandićevu sprovodu Provjereno: Zagrepčanin silovao pse - 4 Hoće li Zagrepčanin koji je godinama silova svoje pse odšetati slobodan? "Začuđuje kako sud ne promišlja da taj čovjek možda u ovom trenutku čini jednak zločin"

33-godišnji nogometaš u velikim je problemima nakon što je ponovno pokrenuta istraga u vezi s navodnim silovanjem danas 34-godišnje Kathryn Mayorge, s kojom je nogometna zvijezda tulumarila jednu noć u Las Vegasu.

Prema njezinim tvrdnjama, duo se sreo u lipnju 2009. godine u jednom noćnom klubu, nakon čega su završili u luksuznom apartmanu u hotelu Palms. Iako je Ronaldo u početku tvrdio da se radilo o sporazumnom seksu, nekoliko mjeseci kasnije saznalo se kako su odvjetnički timovi nogometne zvijezde i nepoznate djevojke ipak postigli dogovor kojim je Kathryn isplaćeno 375 tisuća dolara za šutnju.

No devet godina kasnije Kathrynin odvjetnik podignuo je novu tužbu protiv Ronalda nakon što je nekoliko mjeseci proučavao slučaj. "Cilj nam je poništiti nagodbu i ugovor o šutnji. Moja klijentica nije bila sposobna potpisati taj ugovor u kojem joj je nanesena velika psihološka šteta. To čini isti taj ugovor nevažećim". Kako je otkrila njemačkom tjedniku Der Spiegelu, novac je prihvatila jer se bojala Ronaldove slave te nije htjela da se njezino ime povlači po novinama.

Te večeri Kathryn je tulumarila s prijateljicama u istom noćnom klubu u kojem je bio i nogometaš, a izlazak je završio u jacuzziju njegova luksuznog apartmana. Iako mu je nekoliko puta jasno rekla "ne", žrtva tvrdi kako je Ronalda odbijanje dodatno napalilo, a nakon što ju je prisilno odveo do spavaće sobe, tamo ju je analno silovao bez zaštite. Htjela sam mu očitati lekciju i da plati za terapije za koje sam bila sigurna da ću ih trebati. Nikad se nisam željela obogatiti, no htjela sam mu pogledati u oči i reći što mi je napravio", otkrila je tada.

Ronaldo je navodno tada dao dvije različite izjave. U prvoj je tvrdio kako se radilo o sporazumnom seksu, dok je druga zvučala drukčije. "Rekla mi je 'ne' više puta. Gurnuo sam je straga i bilo je prilično brutalno, a trajalo je oko 5-7 minuta. Rekla je ne, ali mi se predala, iako je naglasila da nije kao druge. Ispričao sam joj se, ali nije vikala niti ikoga zvala u pomoć."

A Ronaldo se sada oglasio vezano za cijelu priču u videochatu s obožavateljima, u kojem je sa smješkom na licu otkrio kako se radi o "lažnim vijestima". "To je normalno, želi se proslaviti mojim imenom. To je dio moga posla, no ja sam sretan čovjek i sve je u redu", otkrio je ležeći u krevetu.

Što je još poručio obožavateljima, pogledajte u videu.