Uhvaćeni!

Procurila snimka Cristiana Ronalda i djevojke koja ga optužuje za silovanje

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo ovih se dana suočava s teškim optužbama za silovanje Kathryn Mayorga, a sada se pojavila snimka iz noćnog kluba na kojem navodno zajedno plešu.

Nakon što se nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo suočio s optužbama za silovanje koje je podigla djevojka Kathryn Mayorga, britanski The Sun objavio je snimku na kojoj nogometaš pleše s djevojkom za koju tvrde da je upravo ona.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Teške optužbe Cristiano Ronaldo se obratio obožavateljima na Facebooku: "Nisam silovatelj!"

Snimka je navodno nastala u Las Vegasu, točnije u noćnom klubu Sin City 2009. godine. Prikazuje Cristiana kako pleše i grli oko struka dugokosu djevojku, a u jednom se trenutku i strasno grle.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Podsjetimo, Kathryn tvrdi da ju je slavni nogometaš napao i seksualno iskoristio u penthausu Palms Casino resorta.

Prema njezinim tvrdnjama, Cristiana je upoznala u lipnju 2009. godine u jednom noćnom klubu, nakon čega su završili u luksuznom apartmanu u hotelu Palms. Iako je Ronaldo u početku tvrdio da se radilo o sporazumnom seksu, nekoliko mjeseci kasnije saznalo se kako su odvjetnički timovi nogometne zvijezde i nepoznate djevojke ipak postigli dogovor kojim je Kathryn isplaćeno 375 tisuća dolara za šutnju.

No devet godina kasnije Kathrynin odvjetnik podignuo je novu tužbu protiv Ronalda nakon što je nekoliko mjeseci proučavao slučaj. "Cilj nam je poništiti nagodbu i ugovor o šutnji. Moja klijentica nije bila sposobna potpisati taj ugovor u kojem joj je nanesena velika psihološka šteta. To čini isti taj ugovor nevažećim."

Kako je otkrila njemačkom tjedniku Der Spiegelu, novac je prihvatila jer se bojala Ronaldove slave te nije htjela da se njezino ime povlači po novinama.

33-godišnji Ronaldo optužbe je zanijekao i tvrdi kako se protiv njega iznose samo laži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene