Wayne Rooney suprugu je upoznao još u srednjoj školi kad nije bio bogat i poznat, a ona je ostala uz njega unatoč brojnim skandalima.

Galerija


Bračni par Rooney upoznao se još u srednjoj školi.

Vezani članci Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Preljubnik ju opet ponizio, a ona je uzvratila udarac postavivši neobičan ultimatum Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Supruga slavnom nogometašu odredila niz zabrana kojih se mora pridržavati dok nje nema

Riječ je o bivšem nogometašu Wayneu Rooneyju, koji se s Coleen McLoughlin vjenčao davne 2008. godine nakon 6 godina veze. Par zajedno ima četvero djece, a njihov je brak sve samo ne običan i miran.

Zapravo, ni veza im nije bila bez skandala jer je još 2004. godine Wayne bio upleten u skandal s prostitukama, no tada se javno ispričao rekavši kako je bio "mlad i glup". Ipak, "glup" je nastavio biti do dana današnjeg, dok mu supruga oprašta skandal za skandalom, prevaru za prevarom.

Također, Wayne je poznat i po tome što obožava zaviriti dublje u čašicu i tulumariti, i iako mu je supruga svako malo postavljala pravila, ultimatume i prijetila, ništa ga nije promijenilo.

I Coleen ima dugu povijest odlazaka od supruga, višemjesečnog durenja, kupovanja luksuznih stvari kako bi mu što više ispeglala kartice, no nekako mu se uvijek vrati i sve magično "zaboravi".

Nekad su ljubavnice starlete, nekad hostese ili konobarice, a nekad obične djevojke koje će pristati na jednu noć s nekim slavnim, iako dobro znaju što slijedi nakon toga.

A dokle god mu supruga sve oprašta, nije ni čudo što sportaš i serijski preljubnik radi što hoće. Ipak, posljednjih je dana uzoran suprug, a s Coleen je viđen u ležernoj šetnji Cheshireom.

Fotografije su u galeriji.

Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila