Wayne Rooney uhvaćen je u noćnom izlasku u Washingtonu tijekom kojeg su mu golišave konobarice servirale pića.

Galerija


Slavni nogometaš još je jednom dokazao kako ne misli stati s tulumarenjem i brojnim aferama.

Vezani članci Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa" Coleen i Wayne Rooney Nogometaš se javno ispričao supruzi za tko zna koji preljub po redu, a dok se on sramoti, ona je našla način za utjehu

Nije teško pogoditi kako se radi o 33-godišnjem Wayneu Rooneyju, kojeg je ovoga puta u skandal uplela njegova supruga Coleen Rooney javnom svađom sa suprugom njegova kolege Jamieja Vardyja, Rebekom Vardy.

Podsjetimo, dame već danima zabavljaju javnost javnom svađom koju je započela Coleen kada je optužila Rebeku da tabloidima prodaje priče iz njezina privatnog života.

Coleen je mjesecima skupljala dokaze za to šireći lažne tračeve o sebi na Instagram pričama, a jedina osoba koja ih je mogla vidjeti bila je Rebekah. Pogađate, priče su se svaki put našle u medijima, no optužena tvrdi kako nije kriva te da njoj novac ne treba.

Wayne i Jamie podržali su svoje supruge u javnom ratu, no za razliku od Jamieja, koji se ne odvaja od vrlo uzrujane supruge koja je u visokoj trudnoći i čeka peto dijete, Wayne podržava suprugu iz američkih barova u kojima ga poslužuju konobarice odjevene samo u tange.

Nogometaš poznat po opijanju i brojnim preljubničkim aferama koje mu supruga oprašta u jednom je noćnom klubu u Washingtonu uhvaćen prošlog vikenda u ženskom društvu, no kao i svaki put, pokušao se sakriti ispod šilterice. Naravno, to mu nije uspjelo, kao ni svaki put dosad.

Njegova supruga vratila je vjenčani prsten na ruku prije mjesec dana nakon što je u javnost isplivao podatak da je Wayne sa suigračima 7 sati tulumario s djevojkama u jacuzziju u Torontu. 27-godišnja Karra Granados plasirala je priču u medije, no priznala je kako je u hotelu spavala samo s njegovim kolegom, dok je Wayne zaspao.

I Wayne se javno oglasio nakon lude kanadske noći na Twitteru tvrdeći kako nije imao ništa s niti jednom ženom koja je te večeri bila s njima. Inače, Jamie Vardy bio je u prijateljskim odnosima s Wayneom dok se njihove supruge nisu javno posvađale.

Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija