Sanja Vučić priznala je na novinskoj konferenciji da joj je Damiano David iz benda Maneskin prelijep i da bi se udala za njega, a tijekom njegovog nastupa u polufinalu nije mogla skinuti pogled s njega i cijelo vrijeme je plesala.

Galerija


22-godišnji Damiano David koji predstavlja Italiju s bendom Maneskin na Eurosongu u Rotterdamu zapeo je za oko mnogim ženama, a jedna od njih je i Sanja Vučić (27) iz grupe Hurricane. 

Vezani članci Damiano David iz benda Maneskin - 1 Eurosong proveo detaljnu istragu o navodnom drogiranju talijanskog pjevača u prijenosu uživo, evo što su zaključili Damiano David Evo koga ljubi Talijan za kojim je poludio cijeli svijet: Ona je tetovirana ljepotica čiji je Instagram prepun golišavih fotki!

Pripadnicima ljepšeg spola se svidio njegov samouvjereni nastup u štiklama, neobičan kostim bez majice te zalizana kosa. Imuna nije ostala ni Sanja koja je tijekom njegove izvedbe u polufinalu cijelo vrijeme plesala i pjevala, piše srpski Blic. 

Dodaje kako je pjevačica bila jako rasplesana i zagledala se u naočitog Talijana. Kako tvrdi Blic, Sanju su tijekom jedne novinske konferencije pitali za odnos s Damianom i ona nije skrivala da joj se sviđa. 

"On je prelijep muškarac. Da budem iskrena, sama sam.. Divan je... Prestat ću govoriti. Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina", kroz smijeh je rekla za Wiwibloggs.

I to smo dočekali! Energične djevojke iz Hurricanea odradile su svoj finalni nastup, evo kako je bilo!

Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!