nije joj lako

Zvijezdu kultne serije život nije mazio, a sad je otkrila i da se bori sa strašnom dijagnozom koja joj je ograničila život

Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) getty images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate i Linda Cardellini (Foto: Getty Images) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Instagram) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) Christina Applegate (Foto: Getty) +0 Christina Applegate (Foto: Getty) Galerija

Christina Applegate istaknula je kako je bolest s kojom se bori zaista teška, a pružila je podršku svima koji imaju sličnu dijagnozu.

Glumica Christina Applegate prije nekoliko je dana proslavila 50. rođendan, a na društvenim mrežama je tim povodom otvoreno progovorila o multiploj sklerozi s kojom se bori već neko vrijeme. "Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku. Ali borim se", napisala je na Twitteru Applegate.

Pogledaj i ovo Christina Applegate "Što nije u redu s ljudima?" Glumica pokazala kakve komentare dobiva dok prolazi kroz teško razdoblje: "Ne izgledaš tako zbog bolesti, nego zbog plastičnih operacija"

Upravo putem Twittera je i otkrila sve o bolesti s kojom se bori. Brojni prijatelji i fanovi pružili su joj podršku, a ona je od svih tražila da poštuju njezinu privatnost u ovim teškim trenucima.

Applegate većina publike najviše pamti po ulozi glupave Kelly Bundy u seriji iz 90-ih "Bračne vode", zbog koje i danas ima legendarni status.

Christina je rođena u Hollywoodu, u poznatoj obitelji. Otac joj je bio glazbeni producent i šef jedne diskografske kuće, dok joj je majka pjevačica i glumica. Njezini roditelji rastali su se malo nakon što se rodila, a nakon razvoda Christinina majka bila je u vezi s glazbenikom Stephenom Stillsom. Na televizji je debitirala s tek nekoliko mjeseci, a pojavila se u reklamama zahvaljujući svojoj majci. U filmskom svijetu prvi put se pojavila u hororu "Jaws of Satan" kada je imala 10 godina, a do tinejdžerskih dana već je bilo jasno da će postati svjetski poznata zvijezda.

Unatoč slavi i poznatim ulogama Christinu život nije mazio. Iza nje su dvije propale veze i borba s karcinomom dojke, no glumica koja se inače profesionalno bavi i plesanjem često je isticala kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života. Nakon što su joj dijagnosticirali multiplu sklerozu povukla se iz javnosti na neko vrijeme, no obožavatelje redovito obavještava o svom stanju.

S glumcem Jonathanom Schaechom, Christina je bila u braku od 2001. do 2005. godine, a četiri godine kasnije se našla u zagrljaju glazbenika Martyna LeNoblea. Pred oltar su stali 2013. godine, a zajedno su dobili kćer Sadie Grace.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene