Christina Applegate rođena je u Hollywoodu, a prvu je ulogu imala u jednoj reklami s tek nekoliko mjeseci. Zahvaljujući Kelly Bundy još i danas ima legendaran status.

Galerija


Američka glumica Christina Applegate na vrhuncu slave se našla još u tinejdžerskim godinama, a zahvaljujući ulozi glupave Kelly Bundy u seriji "Bračne vode" iz 90-ih godina i dalje ima legendaran status.

Vezani članci Christina Applegate (Foto: Instagram) Proslavila ju je uloga glupave Kelly Bundy, život ju nije mazio, a ovako Christina Applegate izgleda danas Slika nije dostupna Borba s bolešću dovela do drastičnog poteza: Glumica se podvrgla teškoj operaciji

Christina je rođena u Hollywoodu, u poznatoj obitelji. Otac joj je bio glazbeni producent i šef jedne diskografske kuće, dok joj je majka pjevačica i glumica. Njezini roditelji rastali su se malo nakon što se rodila, a nakon razvoda Christinina majka bila je u vezi s glazbenikom Stephenom Stillsom. Na televizji je debitirala s tek nekoliko mjeseci, a pojavila se u reklamama zahvaljujući svojoj majci. U filmskom svijetu prvi put se pojavila u hororu "Jaws of Satan" kada je imala 10 godina, a do tinejdžerskih dana već je bilo jasno da će postati svjetski poznata zvijezda.

Unatoč slavi i poznatim ulogama Christinu život nije mazio. Iza nje su dvije propale veze i borba s karcinomom dojke, no glumica koja se inače profesionalno bavi i plesanjem često je isticala kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života.

S glumcem Jonathanom Schaechom, Christina je bila u braku od 2001. do 2005. godine, a četiri godine kasnije se našla u zagrljaju glazbenika Martyna LeNoblea. Pred oltar su stali 2013. godine, a zajedno su dobili kćer Sadie Grace.

Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Tko je Samantha?", no ubrzo je saznala da se njezin partner predozirao i to ju je slomilo.

Iza nje je i borba s karcinomom dojke, no glumica je često govorila kako ju je sve to naučilo zdravijem i boljem načinu života. Applegate je jedna od onih ljepotica koje stare prirodno i nemaju problema s time, a svakim pojavljivanjem u javnosti oduševi sve obožavatelje te dokazuje da joj godine ne smetaju. Nije se pretjerano podvrgavala plastičnim operacijama i korekcijama, a od Kelly Bundy postala je oličenje ženstvenosti te joj se još danas svi dive.

Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!