Christina Applegate proslavila se ulogom Kelly Bundy, a danas je 48-godišnja diva bogatog životnog iskustva.

Galerija


Zanosna, ali glupava Kelly Bundy svojim je šarmom i vitkim tijelom osvojila publiku 90-ih godina u seriji "Bračne vode", a utjelovila ju je glumica Christina Applegate. Lijepa Christina na vrhuncu slave našla se u tinejdžerskim godinama, a iako od tada nije uspjela ponoviti svoj veliki uspjeh s početka karijere, i dalje ima legendaran status. 

Vezani članci Kate Middleton i princ Willam Trnovit put Kate Middleton: Od razuzdane partijanerice do miljenice javnosti i kraljevske obitelji Nova TV slavi 20. rođendan U 2020. slaveći 20 godina postojanja Nova TV zadržava lidersku poziciju u svim segmentima

Danas 48-godišnjakinja, Christina je prošla sve i svašta, život ju doista nije mazio, no ona se uvijek uspjela dočekati na noge. Ove godine gledali smo ju u hvaljenoj Netflixovoj seriji "Dead To Me", a prije toga se pojavila u cijelom nizu filmova i serija. Iako joj je karijera bila ispunjena usponima i padovima, prave bitke glumica je vodila na privatnom planu. 

Iza nje su dva propala braka te borba s karcinomom dojke, koji joj je uklonjen 2008. godine nakon dvostruke mastektomije, no glumica i bivša plesačica ističe kako ju je to naučilo zdravijem načinu života i većoj hrabrosti. U listopadu 2017. godine otkrila je kako je uklonila i jajovod i jajnike kako bi dodatno smanjila rizik od ponovnog vraćanja raka.

Od 2001. godine do 2005. bila je u braku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Jonathanom Schaechom, a kao razlog prekida naveli su "nepomirljive razlike". 2009. godine glumica se počela viđati s glazbenikom Martynom LeNobleom, a zaruke su pale već sljedeće godine na Valentinovo. Brak je sklopljen 2013. godine u njihovu domu, a par zajedno ima i kćer Sadie Grace, koja je rođena 2011. godine.

Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Samantha Who?", no ubrzo je saznala da se njezin partner predozirao i to ju je slomilo.

Glumica je poznata i kao vegetarijanka te borac za prava životinja, pa je 2007. godine bila zaštitno lice jedne reklame za slavnu udrugu PETA.

U svakom slučaju, lijepa Christina suočila se s brojnim životnim izazovima, no uvijek je pronašla volje i snage izboriti se s njima. Plavokosa, vitka i prirodna, Christina je jedna od onih glumica koje stare dostojanstveno, bez pretjeranog podvrgavanja plastičnim operacijama i korekcijama. Od Kelly Bundy postala je oličenje ženstvenosti i elegancije. 

Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić