Christina Aguilera od razvoda s Jordanom Bratmanom ljubi zaručnika Matthewa Rutlera.

Galerija


Prošle nedjelje u Los Angelesu je održana premijera novog filma "The Addams Family".

Vezani članci Christina Aguilera Pripijena haljinica savršeno je naglasila njezinu poznatu figuru, dok je bijeg od vrućina potražila uz bazen Slika nije dostupna Tjedan dana nakon objave zaruka - beba na putu!

Jedna od uzvanica bila je i pjevačica Christina Aguilera, koja je otpjevala naslovnu pjesmu "Haunted Heart", a na premijeru je stigla sa svojom malenom obitelji, s kojom ju rijetko viđamo u javnosti.

U stilu poznate obitelji Addams, u crnom od glave do pete, 38-godišnja pjevačica rado je pozirala sa zaručnikom Matthewom Rutlerom te 11-godišnjim sinom Maxom i 5-godišnjom kćerkicom Summer.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2010. godine, a Matthew je glazbenik te filmski producent. Kćerkica je kao kruna ljubavi stigla u ljeto 2014. godine, a nekoliko mjeseci ranije Matthew je kleknuo. Ipak, par do danas nije stao pred oltar, a intimu skrivaju kao zmija noge.

Prije Matthewa pjevačica nije imala previše sreće u ljubavi. Srce joj je prvi put slomio pomoćni plesač Jorge Santos, za kojeg je kasnije otkrila kako je zapravo bio gay, a onda je uslijedio i razvod od supruga Jordana Bratmana 2010. godine nakon pet godina braka.

Par je prekinuo nekoliko mjeseci prije nego što je javnost saznala novosti, no ostali su u korektnim odnosima zbog sina.

S Bratmanom, s kojim se počela viđati 2002. godine nakon što ih je upoznao njezin menadžer, dobila je sina Maxa, a nakon što su službeno potvrdili razvod, o razlozima se šuškalo mjesecima.

Pjevačica je sama otkrila kako su im se razišli životni putevi te kako su oboje odrasli u različitim smjerovima, no dugo se šuškalo kako su do razvoda dovele njezine brojne prevare. Pričalo se i kako je par imao otvoren brak, no kako je Jordanu dosadilo da mu supruga kući dovodi druge žene za zabavu.

"Bilo je jako teško, puno suza i tuge i iako su uz mene cijelo vrijeme bili bliski prijatelji i mama, ponekad mi je bilo teško ustati iz kreveta", iskreno je priznala u jednom intervjuu Christina, no ubrzo je u njezin život ušao Matthew te zaliječio slomljeno srce.