Chrissy Teigen početkom ove godine najavila je da će smanjiti grudi, a manekenka i voditeljica zadovoljna je rezultatom operacije.

Galerija


Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen, početkom ove godine je proslavila je desetu godišnjicu ugradnje implantata u grudi objavivši kako ih želi ukloniti, a bila je i na operaciji.

Vezani članci Sharon Stone Zvijezde prijete da će pobjeći iz Amerike ako Trump osvoji drugi predsjednički mandat, popis poznatih imena sve je duži Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Novi dan, novi premali kupaći: Slavna manekenka ponovno jedva obuzdala grudi na odmoru u Italiji

S obitelji je proteklog vikenda uživala na plažama Meksika te se skinula u bikini s cvjetnim uzorkom, a prvi put je pokazala grudi nakon operacije. Na društvenim se mrežama pohvalila obožavateljima kako je prvi put nakon dugo, dugo vremena na sebe stavila dvodijelni kupaći kostim.

Teigen je zadovoljna rezultatom operacije, a priznala je kako joj je život lakši otkako se na to odlučila.

Chrissy se 2013. godine udala za Johna Legenda na svečanoj ceremoniji u Italiji. Legend ju je zaprosio 2011. godine nakon četverogodišnje veze, a par se upoznao 2006. godine na snimanju spota za pjesmu "Stereo". Svoj uspješni singl "All of me" pjevač je posvetio upravo svojoj supruzi. U braku su dobili dvoje djece, kćer i sina.

Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"