prvi put u javnosti

Zadovoljna je: Valjajući tijesto, ponosno pokazala kako izgleda nakon operacije smanjenja grudi

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen početkom ove godine najavila je da će smanjiti grudi, a manekenka i voditeljica zadovoljna je rezultatom operacije.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 34-godišnja Chrissy Teigen, početkom ove godine je proslavila je desetu godišnjicu ugradnje implantata u grudi objavivši kako ih želi ukloniti, a bila je i na operaciji.

Pogledaj i ovo John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) kakva vijest John Legend i supruga poslije teškog gubitka pohvalili se sretnim vijestima: ''Željela sam pokušati još jednom''

S obitelji je proteklog vikenda uživala na plažama Meksika te se skinula u bikini s cvjetnim uzorkom, a prvi put je pokazala grudi nakon operacije. Na društvenim se mrežama pohvalila obožavateljima kako je prvi put nakon dugo, dugo vremena na sebe stavila dvodijelni kupaći kostim.

Teigen je zadovoljna rezultatom operacije, a priznala je kako joj je život lakši otkako se na to odlučila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy se 2013. godine udala za Johna Legenda na svečanoj ceremoniji u Italiji. Legend ju je zaprosio 2011. godine nakon četverogodišnje veze, a par se upoznao 2006. godine na snimanju spota za pjesmu "Stereo". Svoj uspješni singl "All of me" pjevač je posvetio upravo svojoj supruzi. U braku su dobili dvoje djece, kćer i sina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene