Chrissy Teigen i John Legend uživali su na plaži s djecom.

Galerija


Manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend odlučili su umjesto izolacije zbog koronavirusa iskoristiti dan na otvorenom te su otišli na polupraznu plažu u kalifornijskom Malibuu.

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze'' Chrissy Teigen i John Legend Jedan su od najzaljubljenijih slavnih parova i mnogi im zavide: Manekenka na poseban način priznala da je trudna

Chrissy je obukla lepršavu svilenu tuniku, a na sebi nije imala ni trunke šminke. Daily Mail javlja kako je par na plaži zaigrao i američki nogomet, a s njima su bila i djeca. Supružnici su posljednjih nekoliko dana uživali u društvu obitelji, a odmaraju se prije novih izazova.

"Odlično se zabavljamo s djecom. Oni su sada već stariji i super nam je razgovarati s njima. Mislim da mi je najteži dio majčinstva bila činjenica da s djecom do određene dobi ne mogu razgovarati, a nisam znala kako se osjećaju", ispričala je nedavno manekenka.

John Legend otkrio je nedavno i početke njihove veze. Počeli su se viđati kada je njemu bilo 27, a njoj 21 godina, a kako je sam izjavio, osvojila ga je jedinstvenim smislom za humor. Par je i danas zaljubljen kao i prvoga dana.

Meghan i Harry odradili posljednju kraljevsku dužnost pa prihvatili kraljičin poziv da se opet vrate u Veliku Britaniju

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi