Chrissy Teigen obilježila je za sebe jednu posebnu obljetnicu.

Galerija


Dok neki obilježavaju godišnjice braka i rođendane, manekenka Chrissy Teigen (34) prisjeća se drugačijih stvari. 

Vezani članci Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Nedavno proslavila bizarnu godišnjicu povećanja grudi, a sada ih je ipak odlučila smanjiti Kelly Bensimon Ona ima 52 godine, a za šetnju plažom izabrala je badić zbog kojeg su svi pogledi bili upereni u nju

Naime, ona je prije 10 godina na išla na ugradnju implantata u grudi. "Sretna 10. godišnjica ovim sisicama, RIP ovim zubima", napisala je Chrissy, koja voli iznenađivati javnost svojim priznanjima.

Njezin tekst uz fotografije s modne piste zatekao je mnoge, pa i reality zvijezdu Kim Kardashian, koja je istaknula da ju je to jako nasmijalo. Komičarka Whitney Cummings (37) zabrinuto je upitala Chrissy ne moraju li se implantati nakon 10 godina mijenjati. 

"Da, moraju, i jako ih želim izvaditi. Karantena bi bila savršeno vrijeme za to, ali čini se da ta operacija trenutačno ne spada među važne medicinske postupke", našalila se Teigen. 

Inače, manekenka je u intervjuu za Glamour UK početkom ovog mjeseca otkrila da je ugradila implatate u grudi kako bi se osjećala samopuzdanije dok nosi bikinije na modnoj pisti i snimanjima. 

"Napravila sam grudi kad sam imala 20 godina. Htjela sam da budu prpošne dok poziram na leđima. No onda dobiješ bebice, napune se mlijekom, ispušu i zeznu te", ispričala je. Istaknula je da nije radila velike promjene na grudima i kako je ostavila istu veličinu, samo ih je dala zaokružiti i učiniti čvršćima. 

Chrissy je od 2013. u braku s pjevačem Johnom Legendom (41) i imaju kćer Lunu (3) i sina Milesa (1). 

Znate li tko je? Djevojčica s nepravilno odrezanim šiškama odrasla je legendarnu pjevačku divu