Obračun s kritičarima

Supruga svjetski poznatog pjevača odgovorila na zlobne komentare o svom tijelu, nije ostala dužna

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Galerija

Chrissy Teigen i u izolaciji se susrela s kritikama na račun svog izgleda i tijela, na koje nije željela ostati dužna odgovora.

Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 36-godišnja Chrissy Teigen na Twitteru se odlučila obračunati s kritičarima i odgovoriti internetskim trolovima koji su javno kritizirali izgled njezina tijela i poručili joj da izgleda poput kvadrata.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

"Svi su navikli na obline poboljšane kirurškim putem i napravljene operacijama. Ja ovako oduvijek izgledam i dopustite da vam kažem, to mi se isplatilo na više načina", napisala je Chrissy.

Poplava kritika uslijedila je nakon što je u priči na profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj je odjevena u kupaći kostim s dubokim dekolteom.

"Zamislite da se jednog dana pojavim s bokovima i guzom. Ooooo, vi biste se i tada razljutili. Ja sam sretna, John je sretan, svi smo sretni i dobro smo", zaključila je lijepa brineta.

Chrissy je trenutačno nalazi u kućnoj izolaciji s četiri godine starijim Johnom i njihovo dvoje djece, 4-godišnjom kćeri Lunom i 1-godišnjim sinom Milesom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene