Chrissy Teigen i u izolaciji se susrela s kritikama na račun svog izgleda i tijela, na koje nije željela ostati dužna odgovora.

Galerija


Manekenka i supruga glazbenika Johna Legenda, 36-godišnja Chrissy Teigen na Twitteru se odlučila obračunati s kritičarima i odgovoriti internetskim trolovima koji su javno kritizirali izgled njezina tijela i poručili joj da izgleda poput kvadrata.

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze'' Chrissy Teigen i John Legend Jedan su od najzaljubljenijih slavnih parova i mnogi im zavide: Manekenka na poseban način priznala da je trudna

"Svi su navikli na obline poboljšane kirurškim putem i napravljene operacijama. Ja ovako oduvijek izgledam i dopustite da vam kažem, to mi se isplatilo na više načina", napisala je Chrissy.

Poplava kritika uslijedila je nakon što je u priči na profilu na Instagramu objavila snimku na kojoj je odjevena u kupaći kostim s dubokim dekolteom.

"Zamislite da se jednog dana pojavim s bokovima i guzom. Ooooo, vi biste se i tada razljutili. Ja sam sretna, John je sretan, svi smo sretni i dobro smo", zaključila je lijepa brineta.

Chrissy je trenutačno nalazi u kućnoj izolaciji s četiri godine starijim Johnom i njihovo dvoje djece, 4-godišnjom kćeri Lunom i 1-godišnjim sinom Milesom.

 

Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili