Chris Hemsworth i Elsa Pataky snimljeni su u Sydneyu tijekom zajedničke vožnje biciklima.

Galerija


Elsa Pataky i Chris Hemsworth po mnogima su jedan od najzgodnijih slavih parova, a oboje s godinama izgledaju samo sve bolje.

Vezani članci Elsa Pataky Bolju polovicu najseksi zvjezdanog para fotografi su pratili u stopu, nije teško pogoditi zašto je to tako Chris Hemsworth - 2 Jedan od najseksi muškaraca na svijetu priredio pravu predstavu dok se presvlačio na parkingu, ima što i pokazati!

U braku su već 11 godina, no i dalje djeluju zaljubljeno kao i prvog dana, a čini se da je nihova tajna u tome što sve rade zajedno, pa skupa čak i ostaju u formi. U prilog tome idu njihove poslijednje fotke na kojima je sretni par uhvaćen tijekom vožnje biciklima Sydneyem.

Španjolska ljepotica i zgodni Australac, koji je najpoznatiji po ulozi superjunaka Thora, mamili su poglede iako su se sakrili ispod kaciga, a ona je posebno privlačila pažnju svojom izazovnom bluzom u kojoj je bilo jasno da ispod ne nosi grudnjak.

Inače, Elsa i Chris roditelji su troje djece, osmogodišnje Indije i šestogodišnjih blizanaca Sashe i Tristana. U braku su od 2010. godine, a ona je prije njega imala buran ljubavni život.

Jedan od njenih najpoznatijih bivših je glumac Adrien Brody s kojim je vezu započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla a navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, da bi se godinu dana kasnije udala za Chrisa.

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena