izgleda skroz drugačije

Prelijepa supruga slavnog glumca iznenadila drastičnom promjenom izgleda, teško ju je prepoznati kao brinetu

Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Galerija

Supruga Chrisa Hemswortha Elsa Pataky postala je brineta, a paparazi su je snimili i bez trunke šminke.

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky (44) godinama je slovila za jednu od najljepših plavuša, no sada je sve iznenadila drastičnom promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Suprugu zgodnog Australca Chrisa Hemswortha (37), koji je najpoznatiji po ulozi Thora u filmskoj adaptaciji Marvelovih stripova, paparazzi su ovog tjedna ulovili ispred njihove obiteljske kuće u australskom Byron Bayu, a na novim fotkama teško ju je prepoznati.

Svoje zlatne vlasi obojila je u čokoladnosmeđu nijansu, a snimljena je i bez trunke šminke te bosonoga. U opuštenom izdanju dovezla je jednog od svojih sinova iz škole, a na fotkama ni on ne nosi obuću.

Inače, Elsa i Chris roditelji su troje djece, osmogodišnje Indije i šestogodišnjih blizanaca Sashe i Tristana. U braku su od 2010. godine, a ona je prije njega imala buran ljubavni život.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Michaelom Younom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara. Htio ju je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, no kada je stigao u hotel, imao je što vidjeti - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža te se odmah vratio kući.

S Adrienom Brodyjem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u New Yorku za rođendan. Zajedno su jedno vrijeme živjeli u tom stanu, no 2009. godine ljubav među njima je pukla a navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, da bi se godinu dana kasnije udala za Chrisa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) +1 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene