Chris Hemsworth viđen je na plaži u Byron Bayu nakon plivanja, no nije ga bilo ni na vidiku na rođendanu njegovog starijeg brata Lukea Hemswortha.

Galerija


Glumac i jedan od najseksi muškaraca na svijetu Chris Hemsworth (37), kako se čini, propustio je rođendan svog starijeg brata, a svoju suprugu je poslao na obiteljsku proslavu. 

Vezani članci Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Danas je u skladnom braku i svi joj zavide, no ova zavodnica lomila je mnoga srca i varala svoje bivše dečke Chris Hemsworth, Elsa Pataky Seksi par plijenio poglede: Ona pokazala utegnutu stražnjicu, on isklesani torzo

Chris je u četvrtak viđen na plaži u australskom gradiću Byron Bay kako se svlači kraj svog auta nakon što je bio na plivanju. Glumac, za kojim žene uzdišu, je priredio pravu predstavu dok se skidao i izložio svoje isklesano tijelo. 

No nije samo to privuklo pozornost javnosti. Naime, Chrisova supruga, manekenka i glumica je Elsa Pataky (44) bila je na rođendanu njegovog starijeg brata Lukea Hemswortha (40) u četvrtak u Byron Bayu, a njega nije bilo na vidiku. Tamo je bio i Liam Hemsworth (30), najmlađi od trojice zgodne braće sa svojom djevojkom, glumice Gabriellom Brooks (33). 

Bili su prisutni i roditelji Leonie i Craig Hemsworth te Lukeovi prijatelji. Mnogi su se zapitali zašto nema Chrisa koji je istog dana viđen kako uživa na plaži. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?