Celine Dion posljednjih je dana uživala na prestižnom Tjednu mode u Parizu.

Galerija


Da budemo iskreni, njezino čudnjikavo ponašanje započelo je od smrti voljenog supruga Renea.

Vezani članci Céline Dion (Foto: Getty Images) Glazbena diva izmijenila riječi pjesme koja se proslavila zbog ''Titanica'' kako bi poslala važnu poruku Celine Dion Znate li tko je? Djevojčica s nepravilno odrezanim šiškama odrasla je legendarnu pjevačku divu

Nije tajna kako je iza legendarne pjevačice Celine Dion teško razdoblje. Naime, 2016. godine ostala je bez supruga Renea Angelila koji je izgubio bitku s teškom bolešću, a nekoliko dana kasnije zbog iste je ostala i bez voljenog brata.

Dion iz braka ima tri sina, 18-godišnjeg Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona, koji su joj bili najveća utjeha nakon što ju je zauvijek napustio čovjek kojeg je upoznala kada je imala svega 12, a on čak 38 godina. Ipak, par je svoju vezu započeo 7 godina kasnije, a vjenčanje je održano na Božić 1994. godine.

Pjevačica je u intervjuima otvoreno govorila o depresiji u koju je upala nakon smrti ljubavi svog života, a brojni obožavatelji jako su se zabrinuli za nju zbog drastičnog mršavljenja, čudnog ponašanja u javnosti te činjenice da nosi sve čudnije modne kombinacije, a to su povezivali s načinom nošenja s činjenicom da je u nekoliko dana izgubila dvije važne muške figure u životu.

Glazbena diva često se obračunavala s hejterima te im poručivala kako se osjeća i izgleda dobro, a ako im se nešto na njoj ne sviđa, da ju ne moraju gledati.

Također, odbija priznati da se ipak ponaša drugačije nego što se ponašala zadnjih godina, a osim drastičnom transformacijom izgleda, Celine iznenađuje i modnim odabirima koji joj često ne prestaju.

Tko pjevačica obožava isticati dekolte za koji se ne može reći da mami uzdahe, a često komadima dodatno naglašava svoju mršavost koja itekako zabrinjava obožavatelje. Osim toga, Celine je postala sklonija golišavim kreacijama koje prije nisu bile njezin đir, a ulice Pariza u kojem trenutno boravi tako je iskoristila za vlastiti show.

Kreacije, držanje, poziranje, sve je bilo dobro režirano kako bi se o njoj pisalo, a što je zacrtala, to je i postigla. A imaju li obožavatelji razloga za zabrinutost, procijenite u našoj galeriji.

Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim