Neprepoznatljiva

Svi se pitaju je li s njom sve u redu: Pjevačica na meti kritika zbog vidno mršave i krhke figure

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug 1 (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) +2 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

Celine Dion nedavno je napustila rezidenciju u Las Vegasu nakon 16 godina nastupanja te svaki slobodni trenutak provodi u društvu obitelji i prijatelja.

51-godišnja pjevačica ne prestaje šokirati javnost svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Celine Dion sa sinovima Danas je trebala biti u Zagrebu Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

Glazbena diva Celine Dion nedavno je napustila rezidenciju u Las Vegasu nakon punih 16 godina nastupanja te svaki slobodni trenutak provodi u društvu obitelji i prijatelja.

Dion iz braka s Reneom Angelilom ima tri sina, 18-godišnjeg Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona, koji su joj bili najveća utjeha nakon što je Rene preminuo 2016. godine od raka grla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Podsjetimo, pjevačica je preminulog supruga prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a svega nekoliko dana nakon njegove smrti Celine je preminuo i brat od posljedica iste bolesti.

Pjevačica je u intervjuima otvoreno govorila o depresiji u koju je upala nakon smrti ljubavi svog života, a brojni obožavatelji jako su se zabrinuli za nju zbog drastičnog mršavljenja, čudnog ponašanja u javnosti te činjenice da nosi sve čudnije modne kombinacije, a to su povezivali s načinom nošenja s činjenicom da je u nekoliko dana izgubila dvije važne muške figure u životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Pjevačica je često odgovarala na takve komentare, pomalo ljutito, te je hejterima poručila kako ju ne trebaju pratiti ako im se ne sviđa to što vide. Da je nastavila po svom, dokazala je i nedavno u Parizu, kojim je prošetala u crnoj kombinaciji koja je dodatno naglasila njezinu izrazitu mršavu figuru.

Celine je tako istovremeno pokazala mišiće na rukama, ali i kosti, no čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, što dovoljno govori kako se negativnim komentarima očito ne zamara.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +7 Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević, Pamela Anderson, Adil Rami (Foto: Instagram) Celebrity Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene