Reneova borba s karcinomom traje od davne 1998. godine, a bitku je izgubio u dobi od 73 godine.


Rene Angelil, suprug slavne Celine Dione, preminuo je u obiteljskoj kući u Las Vegasu nakon duge borbe s opakom bolešću.

Vezani članci Celine Dion (Foto: Getty) Nećete vjerovati koju holivudsku zvijezdu ljubi pjevačica Céline Dion! Celine Dion Japan (Foto: Instagram) Teško razdoblje od smrti voljenog supruga: Céline Dion iskopirala Lady Gagu, fanovi joj poručili da izgleda bizarno

'Rene je preminuo jutros u svojem domu u Las Vegasu nakon duge i hrabre bitke s rakom. Obitelj moli za privatnost i mir, a svi detalji će izaći u pravo vrijeme', potvrdili su glasnogovornici Celine Dion za People.

Reneova borba s karcinomom traje od davne 1998. godine, a bitku je izgubio u dobi od 73 godine.

U ožujku 2014. godine završio je na operaciji na kojoj mu je odstranjen zloćudni tumor s grla. Rene Angelil nije se oporavljao baš najbolje pa je pjevačica odlučila poslovne obaveze staviti u drugi plan kako bi mogla biti uz njega i njegovati ga.

 Angelilu su rak grla prvi put dijagnosticirali 1999. godine i od tada traje njegova hrabra borba s opasnom bolesti. Celine i Rene vjenčali su se 1994., a upoznali su se čak 14 godina prije toga. Zajedno imaju tri sina: Renea Charlesa i blizance Eddyja i Nelsona.