u 73. godini života

Nakon duge i teške bolesti preminuo suprug Celine Dion

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reneova borba s karcinomom traje od davne 1998. godine, a bitku je izgubio u dobi od 73 godine.

Rene Angelil, suprug slavne Celine Dione, preminuo je u obiteljskoj kući u Las Vegasu nakon duge borbe s opakom bolešću.

Pogledaj i ovo Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Što se to događa? Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?

'Rene je preminuo jutros u svojem domu u Las Vegasu nakon duge i hrabre bitke s rakom. Obitelj moli za privatnost i mir, a svi detalji će izaći u pravo vrijeme', potvrdili su glasnogovornici Celine Dion za People.

Reneova borba s karcinomom traje od davne 1998. godine, a bitku je izgubio u dobi od 73 godine.

U ožujku 2014. godine završio je na operaciji na kojoj mu je odstranjen zloćudni tumor s grla. Rene Angelil nije se oporavljao baš najbolje pa je pjevačica odlučila poslovne obaveze staviti u drugi plan kako bi mogla biti uz njega i njegovati ga.

 Angelilu su rak grla prvi put dijagnosticirali 1999. godine i od tada traje njegova hrabra borba s opasnom bolesti. Celine i Rene vjenčali su se 1994., a upoznali su se čak 14 godina prije toga. Zajedno imaju tri sina: Renea Charlesa i blizance Eddyja i Nelsona.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene