Želi da ju se pusti na miru

Glazbena diva na meti kritika zbog mršave figure i veze sa 16 godina mlađim

Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) Céline Dion (Foto: Getty Images) +0 Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Galerija

Céline Dion osvrnula se na kritike upućene na račun njezina izgleda i šuškanja o vezi s Pepeom Munozom.

Legendarna pjevačka diva Céline Dion ovih se dana nalazi u centru pozornosti zbog navodne veze sa 16 godina mlađim plesačem Pepeom Munozom, no pozornost osim toga privlači i njezina izrazito mršava figura.

Pogledaj i ovo Celine Dion (Foto: Profimedia) Neprepoznatljiva Svi se pitaju je li s njom sve u redu: Pjevačica na meti kritika zbog vidno mršave i krhke figure

Naime, 50-godišnja Céline našla se na meti kritika kako je premršava i kako joj manjak kilograma nikako ne pristaje, a u pitanje je doveden i njezin modni ukus, o čemu se i sama oglasila.

"Ako mi se sviđa, ne želim o tome govoriti. Ne zamaram se. Ne morate me fotografirati. Ako vam se ne sviđa što vidite, ostavite me na miru", izjavila je za The Sun.

Céline se u posljednje vrijeme može vidjeti u ekstravagantnim modnim kreacijama, upečatljivog dizajna i boja, u kojima privlači pažnju, a mnogi im se ne mogu načuditi.

"Ako sada imam priliku nositi visoku modu i stvari u kojima se osjećam predivno, snažno, neustrašivo, privlačno, nosit ću to. Čak i ako sam sama sebi. Ne možete svima uvijek udovoljiti", objasnila je Céline.

Podsjećamo, nedavno su krenula šuškanja o vezi s mlađahnim Španjolcem Pepeom Munozom. Celine je prije tri godine ostala bez supruga Renea Angelila, koji je preminuo od posljedica raka u 73. godini života. On je bio jedini muškarac kojeg je Céline poljubila u životu i koji je otkrio njezin talent dok joj je bilo samo 12 godina. Svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

"Da, postoji drugi muškarac u mom životu, ali ne 'takav' muškarac. Uvijek smo bili povezani kao prijatelji, no nemojmo sve miješati. Ne smetaju mi te priče jer je zgodan i najbolji mi je prijatelj. No kada kažem da sam sama, molim da me se ostavi na miru. Najbolji smo prijatelji. Naravno da se grlimo i držimo za ruke kad izlazimo, pa ljudi to vide", pokušala je objasniti Céline navode o novoj vezi.

Navodni se par pojavio na jednoj od revija na prestižnom Tjednu mode u Parizu, a čitavo su se vrijeme gledali te nježno dodirivali, pa nitko više ne vjeruje u priče da su samo "dobri prijatelji". No vrijeme će pokazati kako stvari zapravo stoje jer su nerazdvojni gdje god se pojave.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +4 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Celebrity Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) +5 Glenn Close (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene