Tijelo za poželjeti

Zauvijek mlada: Jedna poza u žutom badiću bila je dovoljna da malo tko povjeruje da ima 55 godina

Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) +0 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Galerija

Brooke Shields je fotografijom u žutom badiću na Instagramu najavila novi projekt.

Proslavljena američka glumica Brooke Shields objavila je na Insatgramu novu fotografiju s plaže na kojoj pozira u žutom badiću, i zbog koje malo tko može povjerovati da zapravo ima 55 godina.

Pogledaj i ovo Brooke Shields i Keith Carradine bizarna stvarna priča Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

Brooke je svoju fotografiju podijelila s 1,1 milijun pratitelja kako bi najavila novi projekt na kojem surađuje s kolegicom Helenom Christensen, no o čemu je točno riječ zasad nije otkrila.

"Radim na nečem posebnom sa svojom prijateljicom Helenom. Nevjerojatni ste, pratite nas, uskoro ćemo s vama podijeliti uzbudljive novosti", napisala je Brooke uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Zvijezda filma "Plava laguna" nedavno se bila vratila i na posao nakon što je morala pauziti zbog koronavirusa i otputila se u Europu kako bi započela snimanje nadolazećeg Netflixova projekta.

Gdje god se pojavi, Brooke izaziva divljenje svojom vitkom linijom u 56. godini, a redovito s više od milijun pratitelja na Instagramu dijeli dogodovštine iz privatnog i poslovnog života. Inače, Brooke je u braku s 56-godišnjim scenaristom Chrisom Henchyjem od 2001. godine, a par ima kćeri 17-godišnju kći Rowan i 14-godišnju Grier.

Proslavila se upravo spomenutim filmom "Plava laguna", koji je ove godine proslavio 40. obljetnicu prvog prikazivanja. Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku, a u filmu pojavila potpuno gola.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene