upornost se isplati

Nikada nije imala problem sa skidanjem pred kamerama, a bome zna i kako održavati top formu u 56. godini

Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) +0 Brooke Shields (Foto: AFP) Galerija

Brooke Shields proslavila se filmom "Plava laguna", a još danas mami uzdahe svojom savršenom figurom koju održava redovitim vježbanjem.

Zvijezda filma "Plava laguna" Brooke Shields prkosi starenju, a redovito vježba kako bi svoju sjajnu figuru dovela do savršenstva. Na društvenim mrežama Shields svakoga tjedna podijeli vježbe za određeni dio tijela, a fotografi su je uhvatili kako ispred svoje kuće snima novi set vježbi.

Pogledaj i ovo Brooke Shields i Keith Carradine bizarna stvarna priča Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

Gdje god se pojavi, Brooke izaziva divljenje svojom vitkom linijom u 56. godini, a redovito sa svojim milijun pratitelja na Instagramu dijeli dogodovštine iz privatnog i poslovnog života. Inače, Brooke je u braku sa scenaristom Chrisom Henchyjem (56) od 2001. godine, a par ima kćeri Rowan (17) i Grier (14).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Shields se proslavila filmom "Plava laguna", koji je ove godine proslavio veliki 40. rođendan od prvog prikazivanja. Glumica je imala samo 15 godina kada je u filmu utjelovila lik prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Shields je publiku diljem svijeta oduševila kada se u filmu pojavila potpuno gola.

Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije deset je godina iznenadila publiku kada je priznala da je bila djevica do svoje 22. godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene